Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Adnan DENİZ
Adnan DENİZ
...
"BANA BİRŞEY OLMAZ" DEMENİN DAYANILMAZ ŞAŞKINLIĞI...
Her şey o kadar çabuk oluyor ve o kadar çabuk unutuluyor ki!
 
Dün yaşananlar sanki bu günkü yaşayanları ilgilendirmiyor havası hakim.O kadar boşvermişliğin mutlaka o kadar da olumsuz sonuçları olacak elbette.Ama önemli olan soru şu: Acaba bu kadar kayıtsızlığın temel nedeni ne? Çok şaşkın bir halde bunu düşünüyorum.
 
 Kabullenmişliklerimiz o kadar çabuk ve pişmanlıklarımız o kadar kısa ki,Her şeyi çok çabuk tüketiyoruz.Her şeye karşı bana bir şey olmaz anlayışı var ya,o bizi bitirecek ,biliyorum.
 
    Üzüntülerimiz,ağlayışlarımız olağan bir durum gibi süre geliyor.Sanki olması gereken olmuş gibi.Halbu ki yapacaklarımız var güçlüklere karşı,mücadelemiz olmalı,direncimiz olmalı sonuna kadar.Teslim olmak yok hiç bir güçlüğe karşı.Felsefe bu olmalı.Teslim olmak yok,var olmak için kurallara uymak gerekiyorsa,uymalıyız.
 
  Unutmayın ki yaşantının temeli güçlüklere karşı yapılan güçlü mücadelede ayakta kalmakta yatmaktadır.
 
Toplum olarak şu anda en büyük mücadelemiz hayatta kalmak olacaktır.Öncelikle sağlık en önemli mücadele alanımızdır.Hayatta kaldığımız sürece kendimizi idame ettirecek yolları az da olsa bulmak için gayret edebiliriz.Ama sağlıksız olmak,hayatta tutunmamızda en büyük zorluğumuz olacaktır.
 
 Aslında birbirimizin yaşama hakkına olan saygımız sağlık alanında başarılı olmamızın
en büyük etkeni olacaktır.Koronavirüs ve gribin bulaşma yolları aynı olduğu için tedbirlerimizler ona göre almamız gerekmektedir.Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için  çok dikkatli olmalıyız.
 
Yalnızca dikkat etmek,kurallara uymak,başkalarının yaşama hakkına saygılı olmak,Temiz olmak bu virüsü yok ediyorsa o zaman bizim yapmamız gereken şey,elimizden gelen mücadeleyi yaparak savaşı kazanmak olmalıdır.
 
 Bu güzel ülkede ancak birbirimize yardım ederek ve bütün olumsuzluklara direnç göstererek yaşayabiliriz.
 
 Kayıtsız kalarak,mücadele etmeden,başkalarına zarar vermeden ve zarar görmeden üzerimizdeki bu karabulutların dağılmasını,hepinizin sağlıklı kalmasını,hepinizin yaşamasını istiyoruz.
 
     Sağlıkla kalın...Ama ne olur sağlıklı olmak için kurallara uyun.
Bu yazı toplam 53842 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber