Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
PTT 1. Lig'de fikstür çekildi
15 Temmuz 2015 / 13:18
PTT 1. Lig'de fikstür çekildi
PTT 1. Lig’de 2015-2016 sezonunun fikstürü çekildi.

2015-2016 sezonu PTT 1. Lig Fikstür Çekimi, TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşti. Çekilen fikstür sonucunda ilk hafta maçları şöyle oluştu:

PTT 1. LİG'DE İLK HAFTA MAÇLARI
Adana Demirspor-Karşıyaka
Kayseri Erciyesspor-Boluspor
Yeni Malatyaspor-1431 Trabzon
Altınordu A.Ş. -Samsunspor
Balıkesirspor-Gaziantep B.Ş.B.
Denizlispor-Alanyaspor
Girensunspor-Kardemir Karabükspor
Göztepe-Elazığspor
Şanlıurfaspor-Adanaspor

ADANA VE İZMİR DERBİLERİ BELLİ OLDU
PTT. 1 Lig'in 9. haftası ilk derbi mücadelesine sahne olacak. Adana Demirspor ile Adanaspor sezonun ilk derbisinde kozlarını paylaşacak. Karşıyaka ve Göztepe'yi karşı karşıya getiren İzmir derbisi ise 11. haftada oynanacak.

14-15-16 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK
PTT 1. Lig'de birinci devre 14-15-16 Ağustos 2015'te başlayacak ve 25-26-27 Aralık'ta tamamlanacak. İkinci devre ise 15-16-17-18 Ocak'ta başlayıp, 13-14-15 Mayıs 2016'da sona erecek.

ADANA DEMİRSPOR SÜPER LİG’İ İSTİYOR 
Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, yeni sezonda lige renk katarak Adana Demirspor’u Süper Lig’e taşımak istediklerini söyledi.

2015-2016 sezonu PTT 1. Lig fikstürü TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Fikstür çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, “Heyecanlı bir fikstür oldu. PTT 1. Lig bu sezon çok renkli geçecek. İddialı takımlar var. Şampiyon olacak takımlar var diyemeyiz. Herkes kendine göre iddialı. PTT 1. Lig, Süper Lig kalitesinde olmasa da yakın bir düzeyde. PTT 1. Lig’deki tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Seyircileri de sükunete davet ediyorum. İyi bir mücadele olsun istiyorum. Kavga, gürültü olmadan Türk futboluna yakışır bir lig olmasını diliyorum” dedi.

“ŞANSSIZLIKLAR OLDU”
Sezona başlarken teknik direktörlük koltuğu için Osman Özköylü ile anlaştıklarını hatırlatan Sözlü, “Geçen yıl oyuncularımızın geneli kiralıktı. Takımlarına dönünce hızlı bir şekilde kadroyu kurmamız gerekti. Kongreden sonra Osman Özköylü hocamızın istekleri doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirdik. Kiralık oyuncuların olması kulüpler için handikap. Bu sezon futbolcularımızı öz bünyemize katarak anlaştık. Geçen yıl şanssızlıklar oldu. Geçmiş yönetime de teşekkür ediyoruz. İnşallah biz bunları daha asgariye indirerek, ligimize renk katıp Adana Demirspor’u Süper Lig’de görme gayreti içerisinde olacağız. Bizim dışımızda da bütün takımlara başarılar diliyorum. Türk futboluna yakışır bir lig olsun istiyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 410 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber