Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Portakal Çiçeği Karnavalı başlıyor
31 Mart 2015 / 10:07
Portakal Çiçeği Karnavalı başlıyor
3. Portakal Çiçeği Karnavalı 1 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Yüreğir Kültür Merkezi’nde Kültür Evi etkinlikleri ile başlayacak.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan ‘Portakal Çiçeği Karnavalı’ kapsamında Adana’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Yüreğir Belediyesi de karnavala Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği Kültür Evi aktiviteleri ve etkinliklerle katılacak. Bu kapsamda Yüreğir Kültür Merkezi’nde 1 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Çocuk Bale, Vals ve Roman Dans Gösterisi, saat 14.00’de Kick Box gösterisi, 2 Nisan Perşembe günü saat 10.00’da Büyükler Roman Dans Gösterisi, 13.30’da Çocuk Mehter Takımı gösterisi, 15.00’de Onur Gökdal Şiir Dinletisi ve Söyleşi, 19.30’da Taşköprü Sazendeleri Konseri, 3 Nisan Cuma günü 13.30’da Çocuk Bale, Vals ve Roman Dans Gösterisi, 14.00’de Öğretmen ve Öğrenci Korosu Konseri ve saat 19.00’da Çanakkale Oratoryosu sahne alacak. Ayrıca etkinlikler süresince Yüreğir Kültür Merkezi fuayesinde Kültür Evleri’nde el emeği göz nuru hazırlanan ürünler sergilenecek. 
Bu arada, Karnaval Korteji 4 Nisan Cumartesi günü saat 17.30’da Atatürk Caddesi’nden başlayacak. Karnaval Açılış Töreni ise yine aynı gün saat 18.30’da Merkez Park’ta gerçekleştirilecek.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tüm Yüreğirlileri Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikleri izlemeye davet etti. Çelikcan, “Portakal Çiçeği Karnavalı Adana halkı ve Adana’ya gönül verenlerin destekleriyle büyük bir etkinliğe dönüştü. Adana'yı marka şehirler haline dönüştürecek bu tür projeleri hayata geçiren ekipleri kutluyor, herkesi etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Biz de Yüreğir Belediyesi olarak bu kapsamda Yüreğir Kültür Merkezimizde bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Bu tür organizasyonlarla Adana kazanacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber