Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polisten broşürlü uyarı
08 Eylül 2017 / 13:44
Polisten broşürlü uyarı
Adana polisi broşür dağıtarak vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik ve sahte para olaylarına karşı uyardı

Adana'da toplum destekli polislik şube müdürlüğüne bağlı polisler halkın yoğun olduğu yerlerde broşür dağıtarak vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik ve sahte para olaylarına karşı uyardı.


Emniyet Genel Müdürlüğü Toplum Destekli Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşların suçla karşılaşmadan önce bilgilendirmesi amacıyla 81 ile uyarıcı broşürler gönderildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşları bilinçlendirmek için broşürleri alarak harekete geçti.
 
Polis önce halkın yoğun yaşadığı kamu kurum ve kuruluşlar, stratejik öneme haiz hassas bölgeler toplu taşıma araçları, duraklar, otogarlar, tren garları, havaalanları, meydanlar, pazarlar, alış veriş merkezleri, park ve bahçelerde dağıtıldı.

Polis vatandaşları özelikle hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı dikkatli olması konusunda uyardı. Böyle bir durumla karşılaşılması halinde 155 polis imdat hattının aranmasını isteyen polis sadece Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerindeki cami çıkışında bin 50 broşür dağıttı. Diğer noktalarda ise 2 bin 850 broşür dağıtıldı.
Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber