Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polislerin Engelli Çocuklarla Dansı
03 Aralık 2021 / 13:09
Polislerin Engelli Çocuklarla Dansı
Adana'da polis ekipleri, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında düzenlenen programda engelli çocuk ve gençlerle piste çıkıp dans etti.

Kentte yaşayan engelliler, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen çeşitli programlarda bir araya geldi.

 

Atlı Polis Birliğine götürülen çocuklar, buradaki atlarla vakit geçirip yem verdi.

 

Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, gazetecilere, etkinlikte çocukların mutluluğunun fark edildiğini belirterek, "Hem onlar mutlu oldu hem de mutlu oldukları için bizler bu organizasyondan çok keyif aldık. Adana İl Emniyet Müdürümüze sonsuz teşekkür ederiz, iyi ki varlar." dedi.
 

Daha sonra Adana Havalimanı'na geçen çocuklar, burada da polis helikopterine bindi. Ardından engelli çocuklar polis araçlarına binme fırsatı buldu.

 

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de çocuklarla öğle yemeğinde bir araya geldi. Çocuklar, burada İnci'ye çiçek takdim edip, yaptıkları resmi hediye etti.

 

Etkinlikler kapsamında düzenlenen "Farkımı fark et, benimle dans et" programında da engelli çocuklar polislerle piste çıkıp dans ederek eğlendi.

 

Kaynak: AA

Kaynak: Sondakika

Bu haber toplam 365 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber