Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polisle esnaf arasında 'park' kavgası
07 Ağustos 2019 / 16:11
Polisle esnaf arasında 'park' kavgası
Adana’da yanlış park edilen araçlara ceza yazan polisler, araç sahipleri tarafından hakarete ve saldırıya uğradı
Olay, dün 17.30 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafik polisleri, Melekgirmez sokakta yola sağlı sollu araç park edildiğini görünce, araç sahiplerini uyardı. 
 
Uyarılara rağmen araçlarını kaldırmayanlara da yanlış parktan trafik cezası kesti. Bunun üzerine araç sahipleri polise “Aç mısınız? Parasız mı kaldınız?” diye hakaret ederek, araçlarını bulunduğu yerden kaldırmadı. Hakaretler üzerine trafik polisleriyle sürücüler arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya sürücülerin yakınları esnaf da dahil olunca trafik polisleri yardımcı ekip istedi. 
 
 Polisin anonsu üzerine olay yerine yunus ekipleri geldi. Polislerin kızgın kalabalığı uyarıp yatıştırmaya çalışmasına karşın şahıslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da hakaret etmeye başladı. 
 
Tartışma arbedeye dönüşünce polis ekipleri, mukavemet gösteren kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Buna rağmen şahısların saldırgan tavrını devam ettirmesi üzerine polis havaya ateş açıp, kalabalığı copla müdahale ederek dağıttı. 
 
Olayın ardından polise mukavemet gösteren sürücü ve esnaf, 5 Ocak Polis Merkezine götürüldü. Polisler şahıslardan şikayetçi oldu. 
 
ESNAF: POLİSE SALDIRMADIK
Olayı karışan sürücü ve esnafta bir açıklama yaparak kendilerinin kesinlikle polise saldırmadığını belirterek, "Bir arkadaşımız dükkanına mal indirmek için duraklama yaptı. Ancak trafik polisi gelip buna ceza yazdı. Polis sokağın başında birileriyle tartışmış gelip burada hıncını bu esnaftan çıkardı. Esnaf kanuna göre de 5 dakika duraklama hakkının olduğunu söylemesine rağmen ceza yazınca tartışma çıktı. Yunus ekiplerinin gelmesiyle tartışma büyüdü. Polis bize müdahale etti. Biz kesinlikle ne polis ne de Cumhurbaşkanına hakaret etmedik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a neden hakaret edelim" dediler. 
Bu haber toplam 1,407 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber