Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polisiye filmlerini aratmayacak cinayet
16 Ekim 2015 / 08:44
Polisiye filmlerini aratmayacak cinayet
Adana'da kızıyla birlikte olmak isteyen adamı öldüren kadının, yaşlı adam ile cinsel ilişkiye girdiği sırada şırıngayla boynundan tarım ilacı verdiği, sonra bıçakladığı, banyonun kapısını üzerine kilitledikten sonra evdeki 8 bin 500 Euro'yu alıp kızıyla d
Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıçam ilçesinde 12 Ekim 2015 günü meydana geldi.
 
İddiaya göre, Almanya'dan emekli olan ve yalnız yaşayan Osman Efe’nin (70) yakınları en son 11 Ekim 2015 günü görülen Efe'ye bir türlü ulaşamadı. Efe'nin evine gelen yakınları zili çaldı ama açan olmadı. Yakınları yaşlı adamın hayatından endişe edip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, kapıyı çilingir marifetiyle açıp eve girdi. Evin odalarının dağınık olduğu görüldü, ancak Osman Efe'ye ulaşılamadı. Banyoya bakmak istendiğinde ise banyonun kapısınında kilitli olduğu görüldü. Çilingir banyonun kapısını açtığında kanlar içindeki yaşlı adamın cesediyle karşılaşıldı. Polis olay yerinde yaptığı incelmede evde kanlı kadın terliği buldu. Yapılan incelemede terliğin eve temizliğe gelen S.C.'ye (39) ait olduğu belirlenerek aynı gece evinde gözaltına alındı. Kadın emniyete getirilerek sorguya alındı. Sorgusunda yaşlı adamı öldürdüğünü itiraf eden S.C. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"5 AY ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM TANIŞTIRDI"

S.C. mahkemede cinayeti en ince ayrıntısına kadar anlatarak Osman Efe ile 5 ay önce erkek arkadaşının vasıtasıyla tanıştığını belirterek, "Eski erkek arkadaşım yalnız yaşayan yaşlı bir adamın cinsel birliktelik yaşayacak kadın aradığını söyleyip telefon numarasını verdi. Ben de bu numarayı alıp Osman Efe'yi arayarak zaman zaman yanına gidip 50-100 lira karşılığında birlikte olmaya başladım. Yaklaşık 15 gün önce Osman Efe ile yine birlikte olduğum zaman telefonum çaldı. Çantadan telefonum aldığımda kızımın aradığını gördüm bu arada telefonda kızımın fotoğrafı çıktı. Osman Efe fotoğrafı görünce, 'Kızın çok güzelmiş onu da getir' dedi. Ben de sinirlendim kızdım" dediği öğrenildi.

"KIZIMLA BİRLİKTE OLMAK İÇİN BENİ TEHDİT ETTİ"

S.C., daha sonra yine zaman zaman Osman Efe'nin kendisini çağırarak para karşılığı birlikte olduklarını bu sürede sürekli 15 yaşındaki kızıyla birlikte olmak istediğini söylediğini anlatarak şöyle devam etti: "Yine bir gün Osman Efe ile birlikte olmaya gittim. 'Kızını çok beğendim getir ona da 50 lira okul harçlığı veririm' dedi. Ben de çok sinirlenip kızdım. Ama Osman Efe 'onu çok beğendim sen getirmezsen ben okuluna gider onu alıp evime getiririm' dedi. Bunun üzerine evden ayrıldım. 10 Ekim 2015 günü de Osman Efe beni arayarak akşama yanına gitmemi istedi. Ben de akşam gelemem dedim. O da bana 'gelirken kızını de getir, sen getirmezsen ben onu aldırmasını bilirim' deyince zoruma gitti. Bu nedenle onu öldürmek istedim."

2 ŞIRINGA TARIM İLACI VE EKMEK BIÇAĞI ALIP GİTTİ

11 Ekim 2015 günü Efe'nin evine gitmeye karar verdiğini, giderken de yanına 2 şırınga tarım ilacı ve bir ekmek bıçağı aldığını söyleyen S.C., "Eve geldim her zaman olduğu gibi kapı açıktı ve Efe çekyatta bekliyordu. Bana, 'niye kızını getirmedin kızın çok güzel ben ondan çok etkilendim' dedi. Yastığın altına koyduğum tarım ilacını şırıngasının bir tanesini boynundan vurdum. 'Ne oluyor" deyince senin daha güçlü olman benimle daha iyi ilişkiye girebilmen için dedim. Sonra ikinci tarım ilacını da vurdum. Ama bir şey olmadı" dedi.

ÖLMEYİNCE EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI

S.C. tarım ilacı vermesine rağmen ölmeyince bu kez de yastık altındaki ekmek bıçağını çıkartıp 3 kez bıçakladığını söyleyerek şöyle devam etti:
"Bıçaklayınca 'neden böyle yapıyorsun' beni banyoya götür kanları yıka temizle' dedi. S.C. ise fantezi olsun diye yaptığını söyleyip banyoya götürerek kanları yıkadı. Sonra ben onu göğüsünden 3 kez daha bıçakladım. Bana 'kan durmuyor tütünü getir kana bas belki durur' dedi. Ben tütünü getirdim bastım ama kan durmadı. Osman Efe'nin nefesi iyice gitmeye başlayınca iyi misin diye sordum "iyiyim" deyince ben banyodan çıkıp kapısını kilitledim. Eve de hırsız girmiş görünümü vermek için eşyaları biraz dağıttım".

"BACA İÇİNDEKİ PARAYI ALDIM SONRA DÜĞÜNE GİTTİM"

Banyonun kapısını kilitledikten sonra bacanın içinde bulunan 8 bin 500 Euro'yu aldığını kıyafetlerini giyip evden çıkıp dış kapıyı da kilitledikten sonra anahtarı ve bıçağı sokağın başındaki çöpe attığını anlatan S.C., "Sonra kızımın yanına gidip onunla tanımadığım birinin düğününe gittim. Burada eğlendikten sonra kızımla yemek yedik. Sonra da eve gittim. 12 Ekim 2015 günü de kızımla çıkıp önce kuyumcuya gittim Euro'yu bozdurdum. Çeyrek ve Cumhuriyet altını aldım. Kumar oynadığım için borcum vardı onları verdim. Babama 5 bin lira borcum vardı evine giderek onu verdim. Kız kardeşim ve ablama harçlık verdim" dediği öğrenildi.
Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber