Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polisin Aradığı Hırsızlık Çetesi Lideri Öldü
06 Nisan 2016 / 08:47
Polisin Aradığı Hırsızlık Çetesi Lideri Öldü
Adana'da hırsızlık çetesi lideri ve çeşitli suçlardan aranan 25 yaşındaki Deniz Polat, arkadaşı Mehmet Ş.'nin tabancasını yanlışlıkla ateşlemesi sonucu başına isabet kurşunla öldü.

Adana'da hırsızlık çetesi lideri ve çeşitli suçlardan aranan 25 yaşındaki  Deniz Polat, arkadaşı Mehmet Ş.'nin tabancasını yanlışlıkla ateşlemesi sonucu başına isabet kurşunla öldü.

Olay, saat 02.00 sıralarında meydana geldi.  Adana'da çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve polis tarafından aranan  Deniz Polat, gece saatlerinde başından tabancayla vuruldu. Arkadaşları tarafından otomobil ile özel bir hastaneye getirilen ağır yaralı Polat, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Deniz Polat'ı hastaneye getiren arkadaşlarının ifadelerini alan polis, olayın Polat'ın arkadaşı Mehmet Ş.'nin tabancasını yanlışlıkla ateşlemesi sonucu gerçekleştiğini öğrendi. Polat'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere  Adana  Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, Mehmet Ş.'yi yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber