Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polis teşkilatının 170. yıldönümü
07 Nisan 2015 / 12:15
Polis teşkilatının 170. yıldönümü
Adana’nın Ceyhan ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 170. yıldönümü emniyet müdürlüğünün düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ceyhan Sentetik Çim Stadyumundaki etkinlik emniyet müdürlüğünün kurumları arasında düzenlediği futbol turnuvası final karşılaşmasıyla başladı. Bölge Trafik ve Müdüriyet Bürolar arasında oynan final karşılaşmasını Müdüriyet Bürolar rakibini 4-1 yenerek şampiyon oldu.


Kupa merasiminde turnuvayı 3. tamamlayan Şehit Reşat Coşkun Polis Karakoluna Askerlik Şube Başkanı Ayhan Evli, 2. tamamlayan Bölge Trafik’e Ağır Ceza Hakimi ve Adalet Komisyon Başkanı Nurullah Bodur kupalarını verirken şampiyon olan Müdüriyet Büro Amirliği şampiyonluk kupasını Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’dan aldı.

Kupa töreninin ardından Kaymakam Ünlüsoy konuşmasında, "Emniyet, ülkemizde huzurun, güvenliğin ve kamu düzeninin tesisi noktasında görev yapan, can siperine ve fedakarlıkla çalışan bir teşkilatımız. Emniyet teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı kutlamaları etkinliğinde vatandaşlarımızla da bir arada olmayı arzu ettik. İlgilerinden dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kupa töreninin ardından Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’ın doğum günü dolayısıyla emniyet teşkilatı sürpriz bir doğum günü kutlaması yaparak pasta kesildi.
Etkinliğe polis ailelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik boyunca katılımcılara döner, pasta, dondurma ve çeşitli içecekler ikram edildi.

Çocukların da eğlenmesi için palyaço eşliğinde halat çekme, çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklara oynadıkları oyunlarda çeşitli hediyeler verildi.
Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber