Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polis merkezine saldırıya ilk tutuklama
27 Kasım 2015 / 14:46
Polis merkezine saldırıya ilk tutuklama
Toplu taşıma aracında polis merkezi önündeki patlama çok iyi oldu, ancak ölen olmadı tekrar saldıracağız diyen bir kişi tutuklandı.

Adana'da, bindiği toplu taşıma aracında "polis merkezi önündeki patlama çok iyi oldu, ancak ölen olmadı tekrar saldıracağız" diyen bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Olay, Seyhan ilçesinin Fevzipaşa mahallesinde meydana geldi.
 
Denizli Polis Merkezine içinde 250 kilo patlayıcı olan otomobille yapılan saldırının ardından 155 polis imdat hattına "Bir toplu taşıma aracında bir kişi Denizli Polis Merkezine saldırı çok iyi oldu, ancak ölen olmadı, tekrar saldıracağız" dediği ihbarı geldi. Bu ihbar üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma sonucunda toplu taşıma aracında konuşan kişinin C.K.(18) isimli şahıs olduğu ve patlamanın olduğu yere yakın Fevzipaşa mahallesinde oturduğu tespit edildi. Polis eve yapılan baskında zanlıyı yakaladı. Evde yapılan aramada pompalı tüfek ve tabanca ele geçirildi. Emniyete getirilen zanlı sorguya alındı. Zanlı sorgusunda suçlamaları kabul etmedi. Polis zanlının konuşmalarından patlamadan bilgisi olduğunu ve eylemi yapmak isteyenlere yardım ettiğini tahmin ediyor. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 
Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından "terör örgütü propagandası yapmak ve terör örgütü üyesi olmak, bombalı saldırıya yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber