Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 PKK'nın bomba imalathanesine baskın
01 Şubat 2016 / 22:55
PKK'nın bomba imalathanesine baskın
Adana polisi, şafak vakti yaptığı baskında 14 PKK'lıyı gözaltına alırken, çok sayıda pet şişe ve molotof bombası ele geçirdi.

Adana polisi, şafak vakti yaptığı baskında 14 PKK'lıyı gözaltına alırken, bir metruk binada ise 15 kilo bomba yapımında kullanılan kimyasal, 10 kilo çivi, çok sayıda pet şişe ve molotof bombası ele geçirdi.


Edinilen bilgiye göre Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde polise korsan gösterilerde el yapımı patlayıcı ve molotof bombası atıp silah sıkan şahısları belirledi. Polis şafak vakti operasyon için düğmeye basarak eş zamanlı 14 ayrı adrese baskın düzenledi. Yapılan baskında polis 7'si yaşı büyük 7'si ise yaşı küçük 14 kişiyi yakaladı. Polis mahallede şüphelenip bir metruk binada yaptığı aramada ise 15 kilo bomba yapımında kullanılan kimyasal madde, 10 kilo çivi, çok sayıda pet şişe ve molotof bombası ele geçirdi. Bölücü terör örgütü PKK'lıların burada el yapımı bomba yapıp bunu da etkisi artsın diye çivi ile güçlendirdikleri, korsan gösteri sırasında polise attıkları belirlendi. Polis malzemelere el koyup daha sonra imha etti.
 
Zanlılar ise emniyette sorguya alındı. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.
Bu haber toplam 296 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber