Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Pazartesi Günü Start Alacak
24 Haziran 2015 / 17:44
Pazartesi Günü Start Alacak
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 46 branşta gerçekleştirilecek “İl Spor Merkezleri” 29 Haziran Pazartesi günü törenle başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mahmut Kır ile Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Menderes Spor Salonu’nda 72 bölge antrenörüyle yaptıkları toplantıda, 29 Haziran Pazartesi günü Menderes Spor Salonu’nda yapılacak açılış törenine eksiksiz katılmalarını istedi.

Mahmut Kır, konuşmasında şöyle devam etti:

“46 branşta açılacak olan il spor merkezlerinde yüzmenin dışında tüm branşlar ücretsiz olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hem katılım olarak, hem de kalite olarak diğer illere örnek olmalıyız. Hedef kitlemiz olan binlerce öğrenciyi sporla tanıştıracağız. Antrenör arkadaşlarımız, çalıştırdıkları branşın tüm inceliklerini, oyun kurullarının yanı sıra öğrencilere, sporcu sağlığı, beslenmesi gibi konularda da eğitici görevi yapacaklar. Tüm antrenörlerin yaklaşık 2 ay kadar sürecek kurslarda özveriyle görev yapacaklarına inanıyorum. Destek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”
 

İl Spor Müdür Vekili Kır, antrenörlere malzeme dağıtacaklarını, çalışmaların yapılacağı tesislerin eksiksiz hazır olduğunu,29 Haziran Pazartesi günü Menderes Spor Salonu’nda ki açılışa protokol ve diğer yetkililer ile velilerin katılacağını, açılışta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Ritmik Cimnastik, Step Aerobik ve Wushu ekiplerinin gösteri sunacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber