Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Özköylü: Tek ihtiyacımız 3 puan
23 Ekim 2015 / 09:24
Özköylü: Tek ihtiyacımız 3 puan
Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, son 4 haftada kaybedilen 11 puanın takımı demoralize ettiğini belirtti.
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, son 4 haftada kaybedilen 11 puanın takımı demoralize ettiğini belirterek, “Bizim tek ilacımız alacağımız bir 3 puan. 3 puanla beraber öz güven kazanacağız” dedi.
 
Adana derbisi kısa bir süre çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Adana Demirspor’da teknik direktör Özköylü, son maçlarda alınan kötü sonuçların ardından tekrar ayağa kalkmak istediklerini belirtti. Özköylü, derbi atmosferinde geçen maçın kendilerine faydası olabileceğini kaydederek, “Çünkü yaşadığımız en büyük sıkıntı oyuncularımızın içinde olduğu ruh hali. Yoksa bizim takımda hiçbir problem yok. Yani yaşanan tek şey takımın almış olduğu sonuçlardan, iyi oynayıp kaybettiği maçlar veya puanlardan sonra bir öz güven kaybı yaşaması. Şu andaki tek sorunum bu. Bizim tek ilacımız alacağımız bir 3 puan. 3 puanla beraber öz güven kazanacağız” diye konuştu.
 
Ligin en iyi bir iki takımından bir tanesi olduklarına dikkat çeken Özköylü, “Ama talihsiz bir dönem yaşadık. Olumsuz sonuçlar bizi demoralize etti. Bunun dışında bir problemimiz yok. Derbi maçına çok farklı bir takım olarak çıkmayı arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber