Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Özköylü'den zehir zemberek açıklamalar
02 Ekim 2015 / 11:10
Özköylü'den zehir zemberek açıklamalar
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü hakkında konuşulan iddilara çok sert cevap verdi.

 Lokum FM de yayınlanan Özkan Ürkmez’in sunduğu ve Reşat Yılmaz’ın yorumcu olarak katıldığı programa telefonla katılan Osman Özköylü; Ne herhangi bir futbolcusu ile nede yönetimle hiçbir problemlerinin olmadığı kaydetti.

Özköylü olmayan bir şeyi varmış gibi göstermenin çok komik, çok terbiyesizce gerçekten çok aşağılıkça iddialar olduğunu, bunları yapan insanlar bu iddiaları için Allaha nasıl hesap verecekler, çünkü ben bu tip insanlara hakkımı helal etmem dedi.

Adana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü Canlı Yayında yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: Ben bugün öğrendim bu hadiseyi ve gerçekten çok üzüldüm, çünkü benim ne bir futbolcu ile bir sorunum olabilir nede başka bir insanla. Bunu bu tür insanların ne amaçla yapmak istedikleri belli, Adanademirsporun başarısından bunların hiçbir beklentileri yok, aksine Adanademirsporun başarısız olmasından nemalanan ve bundan avanta sağlayan insanlar bunlar.

Ben bu tip insanların ne olduğunu da biliyorum. O yüzden siz dinlenen ve itibar gören bir radyosunuz, o büyük Adanademirspor taraftarlarına buradan bir şey söyleceğim, eğer onların nezdinde bana birazcık güvenleri varsa bu laflarımı iyi dinlesinler, Adanademirsporun hiçbir sorunu yoktur. Sadece son iki maç dışında ne hoca başkan arasında, ne hoca ile futbolcular arasında hiçbir sorun yoktur, gerçekten bunları yapmak Adanademirspor a zarar veriyor ve bu kulübün büyük taraftarlarıda bu insanları bilsinler dedi.

Adanademirspor yirmi senedir eğer bir yerlere , hep bu kısır çekişmeler yüzünden gelemedi ise hep bu namussuz şerefsiz insanlar yüzünden olmuştur. Bu tür iddilara varsa biz çıkar mertçe konuşur bunlar gibi kalleşçe ve kahpece konuşmayız. Eğer bu iddilar devam ederse bundan sonra hakkımı yasal süreçte arayacağım dedi.

 

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber