Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Özköylü'den taraftarlara çağrı
06 Temmuz 2015 / 09:17
Özköylü'den taraftarlara çağrı
Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, yeni sezonda hedefe koşan bir ekiple mücadele edeceklerini belirterek, “Harika bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun” dedi.

Özköylü, yaptığı açıklamada basında ve sosyal medyada transfer edilecek bir çok oyuncu isminin ön plana çıktığını belirterek, “Taraftarlarımızdan rica ediyorum bu isimlere itibar etmesinler. Gerekli görüşmeleri yapıp imzaları attırdıktan sonra net isimler belli olacaktır. Yapılan spekülasyonlar ve bazı oyuncu isimlerinin gündeme gelmesi bizleri transfer aşamasında zorluyor. Dolayısıyla fiyatlar da artıyor” dedi.

Yeni sezonda güçlü bir Adana Demirspor oluşturmak için yoğun şekilde çaba gösterdiklerinin altını çizen Özköylü, “Göreve geldiğimiz günden beri takımımıza katkı koyacak isimlerin tespiti için gece gündüz çalışıyoruz. Sağ olsunlar, başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulumuz bu konuda son derece özverili. Ben de kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularımızın kulübümüze faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Bu göreve büyük bir heves ve heyecanla geldim. Lütfen herkes bize güvensin. Bu şehri ve kulübümüzü başarıya taşıyacak transferler yapacağız. Yabancı transferde, ülkelerinde milli takımda oynayan futbolcu aldık. Almaya da devam edeceğiz. Geçen seneden takımın bünyesinde kalan 5 tane oyuncu var. Kulübümüzün bütçesine uygun isimlerle harika bir takım ortaya çıkacak. Alacağımız tüm isimler, bu işin peşini sonuna kadar kovalayacak” şeklinde konuştu.

EMİN ALADAĞ, ADANA DEMİRSPOR’DA
Adana Demirspor, Bucaspor’dan ön libero Emin Aladağ’ı renklerine bağladı.

Adana Demirspor'un yeni transferi Emin Aladağ için tesislerde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, iyi etüt edip yerinde transfer yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Emin Aladağ, Bursaspor’da başladığı futbol hayatını Denizlispor, Samsunspor, Giresunspor, Akhisar ve Bucaspor’da sürdürdü. Osman hocamızın Denizlispor’dan oyuncusu olan Emin Aladağ, başarılı kariyerine yeni bir sayfa eklemek için bugün bizlerin arasında bulunuyor. Hem oyuncumuza hem de Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun. Transferde tek yetkili isim, teknik direktör Osman Özköylü’dür. Ekibiyle birlikte çok titizlik göstererek kadromuzu oluşturuyor. İnşallah sezon sonunda süper lig özlemimiz sona erecektir” şeklinde konuştu.

Kariyerini bilip, yakından takip ettikleri Emin Aladağ’ı renklerine bağladıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Adana Demirspor Kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ertuğrul Doğaner, “Yapacağımız transferlerle çok iyi bir sezon geçireceğiz” dedi.

Denetleme Kurulu Dirhem Özgül ise, “Transfer çalışmaları sürecinde büyük gayretler gösteren kulüp başkanımız Sayın Sedat Sözlü’ye teşekkür ediyoruz. Başkanımızın çabasıyla özlenen günlere kavuşacağız” diye konuştu.

Çok büyük bir camiaya hizmet vereceğinin bilincinde olduğunu ifade eden Emin Aladağ da, “Adana Demirspor taraftarı beni çok heyecanlandırıyor. İyi bir kamp döneminden sonra, onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Adana Demirpor’a gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber