Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Osmaniye'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı
18 Aralık 2015 / 09:01
Osmaniye'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

Osmaniye'de kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Adana yolu devlet hastanesi civarında meydana geldi. Adanayönünden şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan 21 yaşındaki Talip Aktaşidaresindeki 80 GC 080 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kazadan sonra hurdaya dönen otomobilde bulunan 20 yaşındaki Erkan İkiz ile 16 yaşındaki Tuğçe Ersan hayatını kaybetti. Kazada aynı otomobilde bulunan Burak Çapar (20), Dilara Ünaldı (21) ve otomobil sürücüsü Talip Aktaş yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ileOsmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Burak Çapar'ın hayati tehlikesi olduğu için Adana Ortadoğu Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi

Bu haber toplam 1,735 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber