Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ormanlar kadastrodan geçiyor
21 Haziran 2016 / 11:02
Ormanlar kadastrodan geçiyor
Adana Orman Bölge Müdürlüğü, 6 kadastro komisyonu ile müşterek bir koordinasyon toplantısı düzenledi.
Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana ve Osmaniye'de henüz kadastro çalışmaları bitirilmemiş toplam 106 birimin kadastral işlemlerini tamamlamak üzere Antalya ve Mersin’den görevlendirilen 8 kadastro komisyonu ve kendi bünyesinde bulunan 6 kadastro komisyonu ile müşterek bir koordinasyon toplantısı düzenledi.
 
Toplantıya Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, bölge müdür yardımcıları Erdal Dingil, Hasan Telli ve Hasan Bucaköz, Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanlığından şube müdürü Yaşar Sönmez, bölge müdürlüğünden şube müdürleri, işletme müdürleri ve 14 kadastro komisyonunun üyeleri katıldı. 

Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, toplantıda yaptığı konuşmada, “Hep birlikte koordinasyon içinde çalışarak bu işin üstesinden gelebiliriz. Hedefimiz 2016 yılı sonuna kadar orman sınırlamasını bitirmek. Göstereceğiniz özveri ve çabanın bölgemizde yoğun olarak yaşanan kadastro sorunlarının çözümüne önemli ölçüde katkı sağlayacağını ümit ediyorum” dedi. 

Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Semih Erkal ise çalışma yapılacak birimler ile ilgili kadastral durumu ve yapılan hazırlıkları anlattı.
 

 

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber