Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Orman Bölge Müdürlüğü'nde eğitim!
22 Ocak 2014 / 08:51
Orman Bölge Müdürlüğü'nde eğitim!
Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Birim Proje Sorumlularına eğitim yapıldı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürlüğü tarafından Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Birim Proje Sorumlularına yönelik bir günlük eğitim yapıldı.


Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, Şube Müdürü Hakan Doğan Başkanlığında yapılan eğitime, tüm İşletme Müdürlükleri ile Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü, Orköy Şube Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğü’nden ikişer birim proje sorumlusu katıldı. Eğitimin açış konuşmasını yapan Şube Müdürü Doğan, “EBYS sisteminin sağlıklı ve sorunsuz çalışması için verilen bu eğitim çok önemli. Katılımcılar eğitimden sonra birimlerinde karşılaştıkları sorunları kendileri çözecekler. Ancak gerekli hallerde Şube Müdürlüğü olarak gereken desteği her zaman vermeye devam edeceğiz “dedi.

Eğitim, Bölge Müdürlüğü birim proje sorumlusu Abidin Gökşen ve Hakan Ardıç’ın uygulamalı sunumları ile devam etti. Elektronik Yazışma ve Belge Yönetim Sistemi Talimatı doğrultusunda yapılan ve bir gün süren eğitimde, birim proje sorumluları talimat hakkında bilgilendirilerek, sorumlulara birimlerindeki sistem tanımlamaları, kullanıcı işlemlerini ve birime ait raporları görüntüleme yetkisi verildi, EBYS kullanımında karşılaştıkları sorunları kendilerinin çözmesi ve sistemin hatasız işlemesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Katılımcılar, eğitimin sonunda verilen bilgilerin çok faydalı olduğunu, karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan tartışmalarla uygulamada karşılaştıkları sorunları daha kolay çözeceklerini değerlendirdi. 
Bu haber toplam 452 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber