Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Hüzeyfe FINDIK
Hüzeyfe FINDIK
ÖNCE İNSAN
Okulda bir Cuma gününe huzurlu bir şekilde başlamış, birkaç saat sonra sabah kahvemizi içmek için bir araya gelmiştik. Odamıza bir anda iki bayan girdi. Telaşlı ve endişeli bir sesle öğrencimizin adını söyleyerek, almaya geldiklerini söylediler.
 
Dönem sonu sınav günlerinde, babasını kaybetmişti bir öğrencimiz ve beklenmedik bu farklı sınavla yüzleşmeye hiçde hazır değildi doğrusu. Kendisini çok iyi tanıdığımız, güzel bir insanın ani vefat haberinden dolayı, odada bulunan herkes, bir anda şaşkınlık ve üzüntüyle birbirimize öylece bakakaldık.
 
Komşuları olan bu iki bayan, babalarını son bir defa görmesi için, öğrencimizi bir an önce götürmek istiyorlardı. Bazen kıfayetsiz kalır ya, sözler ve teselliler. İnsan bunu bildiği için, hiçbir şey konuşmak geçmez o an yüreğinden. Yılların eğitimcisi yada idarecisi olmakda yetmezdi artık. Öyleki ateş düştüğü yeri yakarda yakar.
 
Allah rahmet eylesin Bayram Bey. Seni tanıyan herkes eminimki şahittir iyi bir insan olduğuna. Sen can emanetini Rabb'ine teslim ettin. Evladında bize emanet.
 
İşte bir okul bundan dolayı, bizim için bir iş yeri olmaktan çok öte bir anlam ifade ediyor. Pek çok mutluluğu paylaştığımız gibi, üzüntüleride paylaşa paylaşa yüreklere dokunmaya devam edeceğiz, bundan sonrada.
 
Velhasıl , herşeyden önce insanız ve her zaman önceliğimiz insan olmaya devam edecek.
 
 
Bu yazı toplam 1069 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber