Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
  Öldüğü İddia Edilen Halil Söyletmez Kimdir?
03 Ağustos 2018 / 13:45
Öldüğü İddia Edilen Halil Söyletmez Kimdir?
Twitter'da öldüğüne yönelik açılan hashtag ile günün konusu olan ve konu ile ilgili yine Twitter'dan açıklama yapan Halil Söyletmez kimdir?

İnternet fenomeni Halil SöyletmezAdana'da dünyaya geldi. ''Cumali Ceber'' isimli film ile izleyici karşısına çıkan Söyletmez, lise mezunudur ve liseden sonra iş hayatına atıldı.

''KOLPAÇİNO'' FİLMİNİN REPLİĞİYLE TANINDI

Halil Söyletmez, ilk olarak 2013 yılında yurt dışında kullanılmaya başlayan Vine uygulamasında çektiği kısa videolarla popülerliği yakaladı. 6 saniyelik videolarda ''Kolpaçino'' filminin repliğini kullanarak insanları güldürmeyi başardı. Tanınırlığı artan Söyletmez, Snapchat, Twitter ve İnstagram paylaşımlarına devam etti. Ardından kendine bir Youtube kanalı açtı. Böylelikle Facebook üzerinde kendi adına açılmış birçok fan sayfaları oluştu. 1 milyondan fazla takipçisi olan yetenekli Vine fenomeni, bir dönem ünlü isim ve markalara sosyal medya uzmanı olarak hizmet verdi.

AÇTIĞI YAYINDA 6 BİN TL BAĞIŞ TOPLADI

 

 

 

Fenomen Halil Söyletmez, açtığı Younow yayınında 6 bin TL bağış toplayarak rekor kırdı. Bir dönem ''Beyaz Show'' programında Vine köşesi yaptı. 2017 yılında ''Cumali Ceber: Allah Seni Alsın'' adında sinema filmi yaptı. Söyletmez, ilerleyen süreçte de TV programları ve filmlerle izleyici karşısına çıkmayı planlıyor.

Bu haber toplam 1,226 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber