Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Olay Yerindeki Eşyalar Dikkat Çekti
16 Ağustos 2016 / 10:50
Olay Yerindeki Eşyalar Dikkat Çekti
Adana'da otomobilinde vurulan 56 yaşındaki Hakim Ataş, yardım istediği oğlu tarafından götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan eşyalar dikkat çekti.

Adana'da otomobilinde vurulan 56 yaşındaki Hakim Ataş, oğlundan yardım istedi. Olayı duyan Ali Ataş, tarif edilen yere gelerek babasını hastaneye götürdü. Hakim Ataş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Merkez Yüreğir ilçesinin Alihocalı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Hakim Ataş, yakınlarını arayıp, "Yaralandım, gelip beni alın" diyerek bulunduğu yeri tarif ettikten sonra telefonu kapattı. Babasının yaralandığını duyan Ali Ataş, kendi aracıyla olay yerine geldi.

İKİ YERİNDEN VURULDU

 

 

 

Ataş, sol göğsünün altından ve sağ kasığından yaralı olan babasını özel bir tıp merkezine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hakim Ataş, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

"BABAMA BUNU YAPANLARDAN HESABINI SORACAĞIM"

Acı haberle yıkılan Ali Aktaş, "Kim yaptı bilmiyorum. Ama babama bunu yapanlardan hesabını soracağım." dedi.

SİGARA VE BİR ÇİFT TERLİK BULUNDU

Cinayet Bürosu ekipleri de Hakim Ataş'ın yaralı olarak bulunduğu yerde yaptığı araştırmada, sigara ile bir çift terlik buldu. Kimseyle herhangi bir husumeti olmadığı ileri sürülen Hakim Ataş'ın kim veya kimler tarafından vurulduğunu tespit etmek için çalışma sürüyor.

 
Bu haber toplam 2,286 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber