Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğretmene taciz iddiası
27 Temmuz 2015 / 10:37
Öğretmene taciz iddiası
Adana'da bir öğretmen ablasıyla kaldırımda yürüyen 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 25 Temmuz 2015 günü Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi.16 yaşındaki Ö.A. ablasıyla birlikte saat 17.00 sıralarında alışveriş yapmaya çıktı. Bir süre gezen abla kız daha sonra eve gitmek için İnönü Caddesi'nden toplu taşıma duraklarına doğru hareket etti. Bu sırada da Adana'nın Kozan ilçesinde öğretmenlik yapan M.Y. (41) gezmek için İnönü Caddesi'ne bulunuyordu.
İddiaya göre, M.Y. kaldırımda giderken karşısından gelen Ö.A.'nın yanından geçerken taciz edip kaçmak istedi. Bunun üzerine Ö.A. öğretmenin kolundan tutarak kaçmasına engellemeye çalıştı ancak öğretmen kaçtı. Kız çocuğu öğretmen kaçınca çığlık atarak "Beni taciz etti" diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlar hemen koşup kız çocuğunun gösterdiği öğretmeni yakalayarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis öğretmeni gözaltına alarak ahlak büro amirliğine götürdü. Burada alınan ifadesinde öğretmenin, "Kaldırımda yürürken karşımdan iki kız geliyordu yanlarından geçerken adını polislerden öğrendiğim kızın göğsüne dirseğim çarptı. Ben Kozan'da öğretmenim" dediği öğrenildi. 
Kız çocuğu ise psikolog eşliğinde alınan ifadesinde şahsın dirseğinin çarpmadığını yanlarında geçerken eliyle taciz ettiği söylediği öğrenildi. Kız çocuğu öğretmenden şikayetçi oldu. Zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber