Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğrenciler okula alınmıyor!
20 Nisan 2016 / 09:34
Öğrenciler okula alınmıyor!
Yüreğir’de bulunan Şehit Abdullah Aydın Emer Anadolu Lisesi yönetimi ilginç bir uygulamayla okula birkaç dakika geç gelen öğrencileri kapıda bekletiyor.

ÖĞRENCİLER KAPIDA BEKLİYOR

Yüreğir’deki Şehit Abdullah Aydın Emer Anadolu Lisesi yönetimi tuhaf uygulamalarıyla öğrenci ve velilerin tepkisini çekiyor. Yavuzlar Mahallesi’nde bulunan okulun öğrencileri sabah törene geç kalmaları durumunda okula alınmıyor. Öğrenciler tören bitene kadar dışarda bekletiliyor, içerideki öğrenciler derse girdikten sonra okula girmelerine izin veriliyor.

UYGULAMAYA ANLAM VERİLEMİYOR

Öğrenciler bu duruma tepki gösterirken, okul yönetiminin bu anlamsız uygulamadan vazgeçmesini istiyor. Adının açıklanmasını istemeyen bir öğrenci, “Okulda sabah tören başlamışsa, bizi okula almıyor ve bekletiyorlar. Bunu niye yaptıklarını bir türlü çözemedik. İçeri alın hiç değilse okul bahçesinde bekleyelim” şeklinde şikayetlerini dile getirdi.

VELİLER OKUL YÖNETİMİNE TEPKİLİ

Anlamsız uygulamadan veliler de şikayetçi oldu. Veliler, “Çocuklar okul dışında bekletilir mi? Zaten asayiş sorunu var. Bir de çocukları okula almıyorlar. Derse geç kalsa anlayacağız. Sadece sabah törene geç kaldıkları için böyle cezalandırılıyorlar. Törene katılmasını istemiyorsanız okul bahçesine alın, bir kenarda beklesinler. Okula almamak da ne demek oluyor?” dediler.

img_1808.gif2-074.gif

Bu haber toplam 2,343 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber