Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğrenciler AIESEC'de buluştu
08 Mayıs 2014 / 13:52
Öğrenciler AIESEC'de buluştu
AIESEC’in Adana şubesi tarafından organize edilen etkinlikte proje tanıtımları için bir araya geldi.

Çukurova Üniversitesi’nde (ÇÜ) öğrenciler, dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olan AIESEC’in Adana şubesi tarafından organize edilen etkinlikte proje tanıtımları için bir araya geldi.
Mithat ÖzsanAmfisi’ndeyapılan “AIESECer’larProje Tanıtımında” adlı programda, Çukurova Üniversitesi öğrencileri, mart ve nisan ayı boyunca hazırladıkları projelerin sunumunu gerçekleştirdiler. Dört farklı takımın kıyasıya rekabet ettiği etkinlikte, yeni üyeler hem eğlendi hem de proje hazırlama konusunda deneyim sahibi oldu. Öğrencilere yine dört farklı dalda ödül verildi.

AIESEC NEDİR?
Dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu AIESEC, 60 bini aşkın üyesi ile 1948 yılından bu yana 124 ülkede faaliyet gösteriyor. AIESEC Adana şubesi 1987 yılında çalışmalarına başlamış ve hâlen aktif bir şekilde devam ediyor.Kâr amacı gütmeyen, politika dışı ve din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen kurum, 27 yıldır gerçekleştirdiği değişim programları ile üniversite öğrencilerinin bireysel liderlik gelişimlerine katkı sağlıyor. AIESEC’te gönüllü olarak çalışan üniversite öğrencileri, uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalarda sağladıkları staj olanakları ve toplumsal gelişim projelerinin yanı sıra kendilerine “Dünya Barışı”na katkıda bulunmayı vizyon ediniyor.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber