Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Numarataj çalışmaları sürüyor
10 Haziran 2016 / 12:03
Numarataj çalışmaları sürüyor
Yüreğir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı numarataj ekibi 2009 ve 2011 yıllarında Yüreğir'e bağlanan önceden köy olarak geçen, şimdi ise mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerinde numarataj çalışmasını sürdürüyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla yerleşim alanlarında bulunan tüm taşınmazların kayıt altına alınacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız yazışmalarını ve resmi dairelerde yürüttükleri çalışmalarını daha düzgün ve sorunsuz gerçekleştireceklerdir” dedi.
Yüreğir merkezde 38 mahalle varken yeni bağlanan belde ve köylerle 106 mahalleye ulaştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Devam eden numarataj çalışmalarının tamamlanmasıyla Yüreğir'e yeni bağlanan yerlerde yaşayan vatandaşların resmi kurumlarla olan yazışmalarında ve yapılacak olan tüm yazışmalarında daha rahat edeceklerdir. Bunun yanı sıra buralarda yaşayan tüm vatandaşlarımızın taşınmazları kayıt altına alınacaktır. Hızlı ve doğru hizmet üretilecek. Zaman emek ve kaynak kaybının önüne geçilecektir. Adrese dayalı tespit ve numaralama ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlar ile yazışma ve koordinasyonun sağlanması kolaylaşacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber