Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Netflix'in rezaletine çok çarpıcı yorum
22 Ağustos 2020 / 17:13
Netflix'in rezaletine çok çarpıcı yorum
NETFLIX'in çocuk istismarını gözler önüne seren son skandalının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Köşe yazısında "Zorla mı izlettiriyorlar kardeşim" görüşünü savunduğunu belirten Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Fakat artık işin içine reşit o

NETFLIX'te yayınlanan bir filmde çocuk istismarının yansıtılmasına Türkiye ve dünyadan büyük tepkiler yükseldi. Ahmet Hakan da konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde konuya ilişkin olarak şu görüşleri aktardı:

NETFLIX konusunda “Zorla mı izlettiriyorlar kardeşim” diyenlerdenim. Fakat artık işin içine reşit olmayan çocuklar girmiş durumda. Bu durum da tavrım tabii ki değişir. 11-12 yaşındaki çocukların başrolde olduğu bir dizi çekmişler. Diziyi de “Çocuklar cinselliklerini keşfediyor” falan diye pazarlıyorlar. Dünya ayağa kalkmış durumda. Her taraftan büyük tepki var. "Bu resmen çocuk istismarı” deniyor.

 

 

İşin içine “çocuk istismarı” girdiği andan itibaren... “Zorla mı izlettiriyorlar kardeşim” argümanının yeri olmaz. Çünkü Çocuğun istismarı, zorla izlettirseler de izlettirmeseler de seyirci kalınacak bir olay değildir.

NE OLMUŞTU?

Apaçık sapkın içerikleriyle çocuk istismarı ve LGBT güzellemeleri yapan online film platformu Netflix, yeni bir rezaletle gündemde. Başrolünde 11 yaşında bir çocuğun rol aldığı filmde küçük çocuklar cinsel obje olarak yer alıyor. Tüm dünyadan tepki çeken film sonrası özür dileyen Netflix, yayını hala durdurmadı!

NETFLIX'TEN İÇİ BOŞ ÖZÜR

Netflix ise gelen tepkiler sonrası çocukları cinsel obje haline getiren afiş için özür diledi. Fakat film halen yayınlanmaya devam ediyor. 

Türkçeye "Minnoşlar" adıyla çevrilen dizinin başrolünde 11 yaşında bir çocuk var. Netflix'in sitesinde filmin özeti şöyle açıklanıyordu: 

"11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır. Onlara katılma umuduyla dişiliğini keşfetmeye başlar."

Yoğun tepkiler sonrası ise açıklama şöyle değiştirildi: 

"11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır ve onlara katılma umuduyla aile geleneklerine meydan okur."

 
Bu haber toplam 1,075 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber