Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar
27 Mayıs 2015 / 17:33
Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar
Adana'da fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen 21 yaşındaki S.A., ile beraberindeki 2 kadın, müşteri gibi davranan polislere yakalandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nde oturan S.A.'nın 'Gökçe' takma adını kullanarak fuhuş yaptığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, cep telefonuna ulaştı. S. A.'yı arayıp gece eğlenmek istediklerini belirten polisler, birlikte olmayı teklif etti.

Polislere, evinde müşteri kabul etmediğini söyleyen "Ben evimde ilişkiye girmiyorum, ya siz yer bulup bana adresi verin, ya da ben ayarlayayım, siz gelin" diyerek Toros Mahallesi'nde bir apartmanın adresini verdi.

S.A., stüdyo bir daireye yanında para karşılığı fuhuş yapan 20 yaşındaki S.B. ve 30 yaşındaki Ş.N.T. ile birlikte geldi. Ahlak Bürosu polislerinden 300 lira alan S. A., aracılık yapma karşılığı 50 lirasını kendisine ayırıp, 250 TL'sini de S.B ile Ş.N.T.'ye teslim etti.

Para alış verişinin tamamlanmasının ardından kimliklerini gösteren polisler, S. A. ile S. B. ve Ş.N.T.'yi gözaltına aldı. Ahlak Bürosu'nda sorgulanan S. B., "2 çocuğumla birlikte yaşıyorum. Çocuklarıma bakabilmek için iş aradım, bulamayınca fuhuş yapmak zorunda kaldım. S. A. ile barda tanıştık, o bana müşteri bulabileceğini söyledi. Beni arayıp müşteri olduğunu söyleyerek çağırdı" dedi. Konsomatris olarak barda çalıştığını belirten Ş.N.T. ise yapılan sorgusunda "S. A., müşteri bulduğunu, ancak karşılığında 50 lira komisyon alacağını söyledi. Ben de kabul ettim"diye konuştu.

İfadelerinin ardından S.B. ile Ş.N.T. serbest bırakılırken, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek iddiası ile adliyeye sevk edilen S.A., adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber