Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Modifiye Tutkunları Cam Filmi Yasağına Tepki Gösterdi
07 Kasım 2017 / 09:42
Modifiye Tutkunları Cam Filmi Yasağına Tepki Gösterdi
Sosyal medya üzerinden kurdukları grupta haberleşip bir araya gelen modifiye tutkunları cam filmin ihtiyaç olduğunu savunarak yasağın kaldırılmasını istedi

Sosyal medyada kurdukları grupta buluşan modifiye tutkunları cam filmi yasağına ve araçlara yapılan görsel modifiyelerin yasaklamasına tepki gösterdi. Adana Modifiy Garaj grubunun yöneticisi olan Yılmaz Pepekal, araçta cam filmi bulunduğu zaman değerli eşyalarını rahatlıkla bırakabildiklerini söyledi. Pepekal, "Aracımıza ailemiz biniyor, araçta değerli eşyalarımız var. Araçlarımızda ses sistemlerimiz bulunmakta. Adana'nın sıcağını biliyorsunuz, cam filmi sayesinde güneşi kırabiliyoruz. Cam filmi olduğu zamanda araç içerisinde cihazlarımız görünmüyor, değerli eşyalarımızı rahatlıkla bırakabiliyoruz. Cam filmi olmadığı zaman ailemizle bindiğimiz zaman aracımıza bazı cahil gençler geliyor içeri bakarak tacizde bulunuyor. Bu nedenle cam filminin yasaklanmamasını istiyoruz" dedi.
Pepakal daha sonra şöyle devam etti: 
"Araçlarımıza taktığımız aksesularımızı kendimiz için takıyoruz. Dışarıda insanlara rahatsızlık vermiyoruz. Aracımızı düşüyoruz jant atıyoruz veya farlarımızı ışıklandırmayapıyoruz. Bu devletimiz ve polisimiz için sakıncalı bir durum değil. Şuan yaptığımız her şeyden ceza yiyoruz" ifadelerini kullandı.
Modifiye tutkunu Özcan Karataş'da cam filminin ihtiyaç olduğunu savunarak, "Genelde kadınlar bindiği için, emzikli çocuğum olduğu için kullanıyorum. Yasaklanmaması lazım. Taciz oluyor, güneş olduğu zaman göze geliyor, hırsızlık olayları çok oluyor" dedi.

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber