Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MMO başkanlığına Kavi seçildi
27 Ocak 2016 / 10:17
MMO başkanlığına Kavi seçildi
TMMOB Makine Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şubesi Başkanlığına, İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğini de yürüten Hasan Emir Kavi seçildi.

MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hasan Emir Kavi seçilirken, Ümit Galip Uncu başkan vekili, Hüseyin Kalantor şube yönetim kurulu sekreteri, Mustafa Demiryürek sayman oldu. 23. dönem yönetim kurulu ise Arzu Pekdur, Erol Zorlu ve Uğur Özel’den oluştu.
MMO’nun 23. dönem yönetim kurulu mazbatalarını aldıktan sonra ilk toplantısını yaptı.

“BU SORUMLULUK BÜYÜK”
Buradan konuşan Başkan Kavi, “Yüreği insan sevgisi ve yurtseverlikle dolu birliğimizi, odamızı, şubemizi ne mevcut iktidarın her geçen gün arttırdığı baskı ve yıldırma politikaları, ne de geçmişte görüldüğü gibi hiçbir güç bu yoldan geri döndüremeyecektir. Bu yük ağır, bu sorumluluk büyük. Ancak bizler, birlikte tasarlayan, birlikte üreten ve birlikte paylaşan üyelerimizin çok değerli destek ve katkılarıyla, örgütüne omuz vermesiyle bu sorumluluğu alıyoruz. Mesleğimizin, ülkemizin, halkımızın ve üyelerimizin temel çıkarları için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu irade, bu özgüven bizlerde var” dedi.

“UYGULAMA MERKEZİ TAMAMLANACAK”
Yeni dönem çalışmalarına tüm enerjileri ile başlayacaklarını belirten Kavi, “Bu dönem için yapılması düşünülen ilk hizmetinin geçen dönem Seyhan Belediyesi ile protokolü imzalanan ve bölgenin en büyük sorunlarının başında gelen işsizliğe ve sanayicinin ihtiyacı olan kalifiye ara eleman teknik ihtiyacına çözüm bulacağına inandığımız ‘Uygulama Merkezi’ tamamlanacaktır” dedi.

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber