Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Minikler Türkiye ikincisi
13 Mart 2014 / 08:28
Minikler Türkiye ikincisi
Adana Gençlik Spor Kulübü minik cimnastikçileri Samsun’da gerçekleştirilen “Artistik Cimnastik Minikler Türkiye Grup Birinciliği”nde takım halinde Türkiye ikincisi olmaları sevinçle karşılandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, şampiyon sporcuları makamında kabul ederek, karnelerini sordu, eğitimleriyle ilgilendi, asitli içeceklerden uzak durmalarını, dişlerini fırçalamalarını, sağlık ve beslenmelerine dikkat etmelerini, yataklarını düzeltmelerini  ve sporda hedeflerinin büyük olmasını istedi.

Adana’nın tüm branşlarda Türkiye genelinde sesini duyurduğunu ifade eden Hadi, ziyaret sırasında şunları söyledi:

“Sporun anası sayılan cimnastikte hedef milli takımlara yeni sporcular kazandırmaktır.  Adanalı minik cimnastikçiler güçlü rakiplerine rağmen takım halinde Türkiye ikincisi olmaları çok anlamlı. Bu sistemli, planlı çalışmanın ürünüdür.  İlk kez kent dışına çıkan sporcuların anlamlı başarıları beni gelecek için umutlandırdı.  Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da bu ekibe desteğimi sürdüreceğim. Sporcuları öncelikle kutluyorum. Ancak, başarısının arkasında emeği ve hizmeti olan antrenör, öğretmenleri özellikle çocuklarını spora yönlendiren, teşvik eden çağdaş velileri kutluyorum."

-HADİ, ŞAMPİYON SPORCULARA EĞİTİM MALZEMELERİ DAĞITTI-

Konuşmalardan sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, şampiyon sporculara çikolata ve meyve suyu ikram etti. Ayrıca, kalem ve eğitim seti dağıttı. Bu davranışı karşısında minik sporcular, Hadi’yi öperek teşekkür ettiler.

Ziyarete katılan antrenörler Pınar ve Ethem Süt, Özlem Yüksel ile Nebil Bakırsini, Artistik Cimnastik Türkiye finallerinin önümüzdeki ay Mersin’de gerçekleştirileceğini belirterek, her zaman desteğini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye teşekkür ettiler.

Bu arada takım halinde Türkiye ikincisi olan ekipte; İlayda Aslan, Cansu Gezer, Işıl Kevrancı, Cansu Doğruluk, Diyar Özdemir, Elif Naz Yüksel, Ikra Güllüçayır, Zeynep Elif Çıra isimli sporcular bulunuyor.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber