Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Minik Özay, Yardım Bekliyor
18 Ağustos 2016 / 09:36
Minik Özay, Yardım Bekliyor
Fındık toplamak için Adana’dan Akçakoca’ya gelen Güler Ailesi, 5 yaşındaki böbrek hastası oğulları Özay’ın tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Adana'dan Akçakoca'ya mevsimlik işçi olarak çalışmaya gelen Güler Ailesi, 5 yaşındaki oğullarının doğuştan tek böbrek sahibi olması nedeniyle organ bağışı beklediklerini söylediler. Anneden oğlu Özay'a doku uyuşmazlığı nedeniyle nakil yapılamazken, babanın böbreğinin de nakil için büyük olduğu doktorlar tarafından aktarıldı. Anne ve baba evlatlarına uzanacak yardım elini bekliyor. Çocuklarının sağlığına kavuşmasından başka bir şey istemeyen Güler çifti, aynı zamanda organ bağışı konusunda da insanlara duyarlılık çağrısı yapıyor.

Sesini duyurmaya çalışan Anne Elif Güler yaşadıkları sıkıntıları şu sözlerle anlattı: "3 çocuğum var, biri 10 yaşında, biri 5 yaşında, biri de 11 aylık. Eşim şu an Akçakoca ve Karasuda çay işçiliği yapıyor, tarım işçiliği yapıyoruz. 5 yaşındaki oğlum Özay doğuştan böbrek hastası ve Ankara'ya tedavi için gidip geliyoruz. Bunlar maddiyat istiyor ve bizim gücümüz buna yetmiyor. Anne baba olarak elimizden geldiğince mücadele veriyoruz fakat bizim gücümüz bir yerde bitiyor. 5 yaşında olduğu için diyaliz ağır geliyor. Zor durumdayız. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Tek isteğimiz evladımızın sağlığına kavuşması."

Bu haber toplam 608 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber