Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Minik Eller Ramazan Davullarını Renklendirdi
14 Haziran 2016 / 10:26
Minik Eller Ramazan Davullarını Renklendirdi
Adana Optimum Alışveriş Merkezi minik ziyaretçilerine Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında minyatür davulu süsleme atölyesi düzenledi.

Hayal gücünün doruklara ulaştığı etkinlikte çocuklar rengarenk davullar tasarlayıp, yaşıtlarıyla neşeli dakikalar geçirdi.

Çocukların öğrenirken eğlenecekleri, el becerilerini geliştirebilecekleri etkinlikler düzenleyen Adana Optimum AVM, Ramazan boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Minik ziyaretçiler için düzenlenen Minyatür Ramazan Davulu Süsleme atölyesine katılan çocuklar Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi davulu renkli dünyalarıyla süsledi. Geniş hayal güçleriyle rengarenk ve eğlenceli davullar tasarlayan çocuklar, atölye çalışmalarını Ramazan'ın vazgeçilmez orta oyunu karakterlerinden Arap Bacı, Kavuklu Pişekar ve İbiş-Memiş karakterleriyle birlikte gerçekleştirdi.

 

Ramazan'a özel etkinliklerin gerçekleştirildiği teras katında düzenlenen atölyede, çocuklar keyifli anlar yaşarken, anne ve babalar da çocuklarının bu anlarına eşlik etti.

Bu haber toplam 1,242 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber