Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'MHP Türkiye'nin can simididir!'
08 Mayıs 2015 / 17:07
'MHP Türkiye'nin can simididir!'
MHP Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, “MHP, Türkiye’nin can simididir “ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, 7 Haziran seçimlerinin, ülkenin selameti bakımından çok önemli olduğunu belirterek, “MHP, Türkiye’nin can simididir “ dedi.


Prof. Dr. Yuvalı, beraberinde Adana Milletvekili Adayı Ayla Emrahoğlu, eski Petrol Ofisi Genel Müdürü Mehmet Gültekin ve partililerin eşliğinde, Yağ Cami ve tarihi Büyüksaat civarındaki esnafın sorunlarını dinleyip, MHP’nin Seçim Beyannamesi anlatarak, partisine destek istedi.

Girdiği her işyerinde esnafın önemli ölçüde sıkıntılar dile getirdiğine şahit olan ve bunun AKP’nin basiretsiz yönetiminin sonucu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yuvalı, “Türkiye’nin her yeri adeta yangın yerine dönmüş durumda. MHP olarak gitmedik yer, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. MHP, Türkiye’nin can simididir. Bunun farkında olan yediden yetmişe her vatandaşımızın yarınından endişe etmemesi, geleceğe güvenle bakmasının tek adresinin, MHP ve MHP iktidarı olduğunun bilinmesini istiyoruz “ dedi.

Prof. Dr. Yuvalı, birçok esnafın işleri kötü iken, tespih satan bir esnafın satışlarının iyi olduğunu ifade etmesi üzerine, “Tabi ki, vatandaş ne yapsın. Türkiye’nin başındaki felaketten kurtulması için ‘Ya sabır’ çekiyor. Bu felaket, ülkenin tüm kurumlarında tahribat yapan, milli ve manevi değerleri örseleyen AKP iktidarıdır“ ifadeleri kullandı.

"SEÇİM BEYANNAMEMİZ ’DEVLET’ SÖZÜ"
Prof. Dr. Yuvalı, MHP’nin Seçim Beyannamesinin toplumun her kesimine rahat nefes aldıracak projelerle dolu ve “Devlet “ sözü olduğunu söyledi.

Örneğin, geçimini bir tek araçla temin eden şoför esnafının mevcut aracını yenilemek amacıyla alacağı yeni ticari araçtan on yıl kullanmak şartıyla KDV ve ÖTV alınmayacağını açıklayan MHP’li Prof. Dr. Yuvalı, şunları kaydetti:
“Akaryakıt kaçakçılığı önlenecek, buradan elde edilecek gelir yük ve yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan esnafımıza vergisiz akaryakıt temini için kullanılacaktır. Şoför, minibüsçü, servisçi ve nakliyeci esnafının taşımacılık yapabilmesi için zorunlu olan yetki belgeleriyle ilgili uygulamalar ve ücretlendirmeler, yapılacak yeni düzenlemelerle şoför esnafına yük olmaktan çıkarılacaktır.

Esnaf ve sanatkarların, geçmişte vergi mükellefiyeti ve oda kaydı bulunmasına rağmen, kayıt ve tescili olmadığı gerekçesiyle hizmetine saydıramadıkları zorunlu sigortalılık sürelerine borçlanma imkanı verilerek hizmetlerine saydırabilmeleri sağlanacaktır. Esnaf ve sanatkarlarımızın hastalık ve ayakta tedavi süresinde geçici iş göremezlik ödeneği alabilmeleri konusunda düzenleme yapılacaktır. Esnaf ve sanatkarımızın emekli aylığından sosyal güvenlik destek primi (SGDP) kesilmesi uygulaması kaldırılacaktır. “
Bu haber toplam 186 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber