Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP’li Yılmaz zehir zemberek
29 Ağustos 2015 / 09:44
MHP’li Yılmaz zehir zemberek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, MHP’nin 5 talebine ‘hayır’ diyen AK Parti’nin PKK’nın 10 talebine ‘evet’ dediğini öne sürerek, “Cambaza bak” ifadesini kullandı.

SİYASİ AHLAKSIZLIK

MHP Adana Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, AK Parti’yi zehir zemberek eleştirdi. Sarayın saltanatı için AK Parti’nin Türkiye’nin seçime götürdüğü iddia eden MHP’li Seyfettin Yılmaz, “Sarayın saltanatı için Türkiye’yi seçime götüreceksiniz HDP’li kabineden dolayı MHP'yi sorumlu tutacaksınız. Bu siyasi ahlaksızlıktır” şeklinde konuştu.

CAMBAZA BAK POLİTİKASI

Yılmaz, “PKK’nın ve bebek katilinin 10 talebine evet deyin MHP'nin millet için istediği 4 maddeye hayır deyin.  Sonra MHP'yi suçlayın. Cambaza bak” ifadelerini kullandı. Yılmaz, Tuğrul Türkeş’in kabinede yer almasıyla ilgili de, “Güneş Palas’tan 36 yıl sonra Saray Palas pazarlıkları Türk siyaset tarihine kara bir leke olarak geçecektir ve milletimiz hesabını soracaktır” dedi.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Yılmaz, açıklamasında yolsuzluklara da göndermede bulundu. Herkesin hesabının üstünde Allah’ın hesabı vardır ve kesindir. Kul hakkı yiyen hırsızlık yapan kim varsa bedelini ödeyecektir” diye konuştu. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da çok sert sözlerle yüklendi. Yılmaz şunları söyledi:

İKTİDAR İÇİN OPERASYON

“Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan 17-25 Aralık soruşturmalarını kendi güvenliği için tehdit olarak gördüğünden koalisyon hükümetini imkansız hale getirmiştir. PKKya karşı operasyonların başlamasının nedeni Türkiye’nin güvenliğinin tesis edilmesi değil, Tayyip Erdoğan’ın iktidarını tekrar tesis etme hesabıdır.”

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber