Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP'li Ersoy'un acı günü
26 Şubat 2019 / 15:01
MHP'li Ersoy'un acı günü
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'un babası Ümit Büyükiz, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Adana Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybeden MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'un babası Ümit Büyükiz, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
84 yaşındaki Ümit Büyükiz, bir süre önce rahatsızlanarak Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Büyükiz dün hayatını kaybetti. Büyükiz'in cenazesi öğle saatlerinde Adana Şehir Hastanesi'nden alınarak Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. 

Cenaze töreni öncesi Ayşe Sibel Ersoy, taziyeleri kabul etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de mezara gelerek Ersoy'a taziyelerini iletti. Öğle namazının ardından ise Büyükiz'in cenazesi gasilhaneden alındı. Çelik, cenaze namazının kılınacağı alana getirilirken tabuta omuz verdi. Daha sonra Büyükiz'in cenaze namazı kılındı. Çelik, namazın ardından da tabuta omuz verdi.

Ardından Büyükiz'in cenazesi toprağa verildi. Cenaze törenine Çelik'in yanı sıra Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, MHP MYK üyeleri Uğur Öztürk, Delik Uslu, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Cumhur İttifakı Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kocaispir ve çok sayıda vatandaş ile partililer katıldı.

 

Bu haber toplam 1,126 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber