Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP'li Baş'tan seçim yorumu
03 Kasım 2015 / 08:45
MHP'li Baş'tan seçim yorumu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, dün gerçekleştirilen seçimde partisine destek veren herkese teşekkür ederken, ortaya çıkan iradeye de saygı duyduklarını belirtti.

Baş, 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Baş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Siyasi iktidarın, devletimizin, milletimizin bütün maddi ve manevi imkanlarını zerre kadar adalet ölçüsü aranmadan acımasızca, hoyratça, hesapsızca kendi lehine kullandığı bir seçimi daha geride bıraktık. Aynı seçim sürecinde yalanın, haramın, riyakarlığın, aldatma ve kandırmanın, karanlık komploların zirvesinde dolaşan; tehdit ve şantajla, kirli algı operasyonlarıyla milli iradeyi esir almaya göz dikmiş aynı zihniyete karşı Milliyetçi Hareket Partisi olarak daima doğrudan, haktan, hukuktan, adaletten ve elbette Türk milletinden yana taraf olduk.”

Seçimde ortaya çıkan iradeye de saygı duyduklarını ifade eden Baş, şunları kaydetti:
“Bu hareket asla yılmayacak; kıvrılmadan, bükülmeden, zillete boyun eğmeden yoluna devam edecektir. Bu vesile ile Türk Milletine her zaman kutup yıldızı olan, bizleri daima doğruya sevk eden, Türk milliyetçiliğinin cefakar, vefakar lideri, ahlak abidesi, örnek devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye Adanalı hemşehrileri adına teşekkür ediyor, ‘Allah başımızdan eksik etmesin’ diyorum. Yapılan seçimin ve saygıyla karşıladığımız seçim sonucunun ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum.”

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber