Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP kurultayında karar çıktı
20 Haziran 2016 / 12:31
MHP kurultayında karar çıktı
Bugün düzenlenen MHP tüzük kurultayında tüzükle ilgili 13 maddede değişiklik kabul edildi.

MHP BÜYÜK OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI 10 TEMMUZ’DA
MHP Olağanüstü Kongresi'nin, 10 Temmuz 2016 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

MHP Tüzük Kongresi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Olağanüstü Genel Kongresi'nin 10.07.2016 tarihinde olağanüstü olmak üzere Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00’da toplanmasına, toplanamaması veya tamamlanamaması halinde aynı gündem ile 17.07.2016 tarihinde saat 10.00’da Büyük Anadolu Otel'de toplanması oy birliğiyle kabul edildi. Diğer yandan Tüzük Kurulu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Kurultay tüzük değişikliklerinin ardından sona erdi. 

SİNAN OĞAN: “GENEL MERKEZ BİR HUKUK SÜRECİ BAŞLATACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR”

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, “Bugün getirilen çok sayıda tüzük değişikliği elbette ki her birisi için ayrı ayrı mahkemeyi beraberinde getirebilir” dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Oğan, kongrenin ardından basın açıklamasında bulundu. Daha kısa ve öz bir tüzük değişikliğinin yapılmasının gerekliliğine vurgu yapan Oğan, “Bunu yaptığımız takdirde bu tür Gemerek mahkemelerinin önünü kesmiş olurduk. Bugün getirilen çok sayıda tüzük değişikliği elbette ki her birisi için ayrı ayrı mahkemeyi beraberinde getirebilir. İnşallah genel merkez yapmaz bunu. Ama genel merkezimizi de az çok tanıyoruz. Dolayısıyla da genel merkez bir hukuk süreci başlatacak gibi görünüyor” açıklamasında bulundu. 

MHP GENEL MERKEZİ: ''7 FAHİŞ HATA BULUNUYOR''

MHP’de tüzük kurultayı sona ererken, MHP Genel Merkezi'nin iddiasına göre kongrede 7 fahiş hata bulunuyor. Bu hatalardan bazıları ise, kongrenin il merkezinde yapılmamış olması, yeterli delege sayısının olmaması, gündeme başka maddelerin eklenmesi, çağrı heyetinin davranışlarının uygun olmaması ve şov yaptığı yönünde.

Genel Merkez kaynaklarına göre tutanaklar noter tasdikli bir şekilde incelenerek en geç Çarşamba gününe kadar bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 1,389 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber