Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP'den Tufanbeyli çıkartması
23 Mayıs 2015 / 19:55
MHP'den Tufanbeyli çıkartması
MHP Adana İl Teşkilatı, seçim sürecinde Tufanbeyli’ye ikinci çıkarmasını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Yiğitler diyarı Tufanbeyli’nin, milliyetçi hareketle yürümeye karar vermiş olduğunu görmekten son derece bahtiyarız” dedi. 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve milletvekili adayları Adem Gündoğan, Sinan Gül ile birlikte Tufanbeyli’de köyleri ve ilçe merkezini gezdi. İlçe Başkanı Kubilay Gönen’in de iştirak ettiği gezi kapsamında Milletvekili Adayı Dr. Adem Gündoğan’ın Güzelim köyündeki kahvaltı ile güne başlayan MHP heyeti, Çatalçam, Ortaköy, Pekmezli, Doğanbeyli, Evci gibi bir çok köye ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla kucaklaştı. Köylerde su ve yol sorunu kalmayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanı Yusuf Baş’a teşekkür etti.

DÜZEN ZENGİNDEN YANA
MHP heyeti, ayrıca Tufanbeyli ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Köylerden süt, yoğurt, yumurta gibi yerel ürünleri satmaya gelen vatandaşlar ve pazardan alış veriş yapan ilçe sakinleriyle de birebir görüşerek sohbet eden MHP kurmayları, yoğun ilgiye mazhar oldu.

Büyükşehir belediyesinin Tufanbeyli’ye yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden vatandaşların mutluluğu, Yusuf Baş ve Hüseyin Sözlü’yü hayli memnun etti. Ancak, birçok esnafın “Siftah yapamadan evimize gittiğimiz gün çok oluyor. Vatandaşta para yok. Onlarda olmayınca iş olmuyor. Borçlarımızı ödeyemez hale geldik” şeklinde şikayetleri ise üzüntüye neden oldu. Hayvancılık yapmak isteyen bazı köylerde de “Fakire destek verilmiyor. Düzen zenginden yana” şeklindeki ifadeler dikkat çekti.

MHP İKTİDARI GELİYOR
İkinci gün devam eden ziyarette MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “İl merkezine en uzak mesafede de olsa Tufanbeyli bizim gönlümüzde her zaman yakın olmuştur. Gerek köylerimiz gerek ilçe merkezimizde bu ilgi, coşku ve heyecandan çok mutlu olduk. Yiğitler diyarı Tufanbeyli’nin, milliyetçi hareketle yürümeye karar vermiş olduğunu görmekten son derece bahtiyarız. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki; bizim derdimiz oy değil. Oy sadece bir araçtır; sizi ya iktidar yapar ya muhalefet. İktidarda da olsak, muhalefette de olsak tek derdimiz Türk milletinin birliği, huzuru ve refahıdır. Elli yıldır bu ilkemizin değişmediğini bütün dünya bilir. Ne Tufanbeyli’ye ne de başka yerlere hiçbir zaman oy pusulasından bakmadık, bakmıyoruz, bakmayacağız.” diye konuştu. Gittiği yerlerde çocukları sevmeyi ihmal etmeyen Baş, “Kim ne derse desin; bu mevsim MHP mevsimi. Rüzgar bile MHP’den yana. Vatandaşlarımızın kararlı duruşları, yürümeye yeni başlamış miniklerin Bozkurt işareti. Herkes biliyor; Milliyetçi Hareket iktidarı geliyor” diye konuştu.

BÜYÜK FARK VAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, konuşmasında “Biz halkımıza hizmet için seçildik. Allah’ın yarattığı her kulu hizmete layık görürüz. Kırsal alanlarda bugüne kadar söz verildiği halde yapılmayan, 13 yıldır akıllara gelmeyen yol, su gibi ihtiyaçlara öncelik veriyoruz. İl merkezimizde de yine yol, kanalizasyon, köprü gibi birçok altyapıyla ilgili alanlarda yoğunlaştık. İlkemiz; tez zamanda, az kaynakla çok hizmet üretmektir. Bazılarının yıllarca oyaladığı ve 40 trilyon lira fiyat biçerek yaptırmadığı işi biz 7.5 milyona yaptırıyoruz. Bu büyük farkın görülmesi lazım. Adana’da ortaya koyacağımız daha nice hizmetlerle halkımızı, mutlu, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir medeniyete taşımak istiyoruz” mesajı verdi.

Bu haber toplam 397 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber