Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP'den kulisleri sallayan 'Melih Gökçek' sürprizi
24 Ekim 2018 / 15:06
MHP'den kulisleri sallayan 'Melih Gökçek' sürprizi
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, katıldığı canlı yayında af tartışmalarına ilişkin, "Bizim yapmış olduğumuz çalışma ceza adaletini sağlamak . Toplumun hassasiyetlerine göre düzenlemeler yapılacaktır. " dedi.

MHP kaynakları, Ankara adaylığı için Melih Gökçek isminin gündemde olduğunu ve görüşmelerin ardından durumun netleşeceğini söyledi. MHP kaynakları tarafından, "Henüz bir görüşme olmadı, muhtemelen bir teklif götürülecektir" bilgisi verildi.

CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya bu gelişmeyi şu sözlerle aktardı:

 

"MHP lideri Bahçeli ile Melih Gökçek'in görüşmesiyle birlikte netleşmiş olacak. Geçtiğimiz haftalarda da Bahçeli ve Gökçek arasında görüşme olduğu kulislerde konuşulan iddialar arasında bulunuyor. Bugün MHP kaynakları da Ankara adaylarının Melih Gökçek olduğunu duyurdular."

GÖKÇEK'İN SON TWEETİ DİKKAT ÇEKTİ

BAHÇELİ 'İTTİFAK BİTTİ, KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ' DEMİŞTİ

MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dün partisinin grup toplantısında yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak olmayacağını belirtmesinin ardından İstanbul'dan aday çıkaracaklarını duyurmuştu. Seçime kendi adaylarıyla girecek olan MHP'de başkan adayı belirleme çalışmaları devam ediyor. 

Bu haber toplam 2,186 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber