Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MHP Adana referanduma hazır
15 Şubat 2017 / 17:01
MHP Adana referanduma hazır
MHP İl Başkanı Baş, "evet"in en güçlü şekilde tecelli etmesi için bütün hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Adana İl Teşkilatı olarak, sorumluluk bölgemizdeki tüm yerlerde "evet" sonucunun en güçlü şekilde tecelli etmesi için bütün hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda 6771 sayılı kanunla kabul edilen anayasa değişikliğini sağlayacak olan halk oylamasına ilişkin tarihin 16 Nisan 2017 olarak belirlendiğini hatırlattı. Baş, uzun süredir üzerinde tartışılan ve "Yürütme yetkisinin" Cumhurbaşkanı tarafından kullanılmasına imkan veren yeni sistemin ülkeye ve millete yeni müspet ufuklar açmasını diledi.

16 Nisan'da millet konuşacak

Başkan Baş, konuya dair açıklamasında, "Milletimizin tümünü ilgilendiren mesele, Meclis'te ve basın üzerinden kamuoyunda günlerce tartışıldı. Halkımız bu süre içerisinde değişik görüşleri dinledi. Söz konusu anayasa değişikliğini içeren hususları, kuşkusuz seçim süreciyle birlikte, vatandaşlarımıza daha yakından anlatma imkanı bulunacaktır. 16 Nisanda herkes susacak, asıl yetkinin sahibi millet konuşacaktır. O tarihte sandığa yansıyacak irade, milletin tercihi olacaktır ve bundan kimse korkmamalıdır. Milletimizin tercihine saygı esastır, esas olmalıdır" şeklinde konuştu.

Bütün hazırlıklarımızı yaptık

Yusuf Baş şöyle devam etti:

"Meselelere her zaman feraset ve basiret gözüyle bakan büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tarihi bir sorumluluk ve yük alarak başlattığı bu sürecin sonunda yapılması düşünülen değişiklik, bir şahıs veya kurum için değil, Yüce Türk milleti içindir. Ülkücü-Türk milliyetçileri o nedenle "Devletimizin ve milletimizin bekası için evet" demektedir. Bizler de Adana İl Teşkilatı olarak, sorumluluk bölgemizdeki tüm yerlerde "evet" sonucunun en güçlü şekilde tecelli etmesi için bütün hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz."

Sosyal medya uyarısı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bazı uyarılarda da bulunarak, "Bu seçim, ülke ve millet olarak gerek içeride, gerekse dışarıda türlü musibetlerle uğraştığımız bir döneme denk gelmektedir. O sebeple, bu süreçte herkes daha fazla sorumlu davranmalı, birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek, iç barışı yaralayacak söz ve eylemlerden uzak durulmalıdır. Özellikle sosyal medya mecralarında kullanılacak her sözcük, her görsel, sonucu düşünülmeden paylaşılmamalıdır. Provokatör ajanların yaptığı paylaşımlara asla itibar edilmemeli, kişisel tercihler ne olursa olsun, birbirimize hoşgörü, sevgi ve saygıdan taviz verilmemelidir" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber