Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Meydanlarda bir hafta doldu
25 Temmuz 2016 / 16:00
Meydanlarda bir hafta doldu
Milli İradeye Saygı Platformu ile tüm kesimlerin bir araya gelerek tek yürek olduğu İstasyon Meydanı'nda binler buluştu.
Tüm Türkiye gibi demokrasi için şehitler veren Adana da, (FETÖ) Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tek yürek oldu. Adana'da nöbetin merkezi İstasyon Caddesi oldu. Her kesimden onbinlerce Adanalı meydanda istiklal nöbetine devam ediyor.
 
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da, ilk günden buyana meydanlardaydı.

Ankara'da görev yapan Adanalı Özel Harekatçı Komiser Zeynep Sağır, Sevda Güngör, polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç ile Yunus Uğur'un şehadet haberi 16 Temmuz sabahı Adana'yı yasa boğdu. Adanalılar sokakları darbecilere bırakmazken diğer taraftan da tabutlar içinde dönen şehitlerini gözyaşları ile uğurladı.
 
Birinci haftasını dolduran mitingde, darbe girişimi esnasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu dualar edildi, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu.
Alanda, Türk Kızılayı, çeşitli belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarınca yemek, su, çay ve kardan yapılan limonatalı karsambaç ikram edildi.
Bu haber toplam 561 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber