Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Merve Özbey rüzgarı Adana'da esecek
10 Aralık 2015 / 10:17
Merve Özbey rüzgarı Adana'da esecek
Son dönemde “Yaş Hikayesi” şarkısıyla en iyi çıkış yapan Türk Pop müziği şarkıcılarından Merve Özbey 12 Aralık Cumartesi saat 16:00’da Adana Optimum’da hayranlarıyla buluşmaya geliyor.
Özellikle Yaş Hikayesi adlı şarkısının “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bir tanesi” sözleri sosyal medyada yoğun esprilere konu olan Merve Özbey, şarkılarını Adanalılar için seslendirecek. Özbey, Adana Optimum AVM’deki mini konser ve imza günü etkinliğiyle Adanalıları coşturacak. 
Müzik dünyasına "Helal Ettim" ve "Duman" adlı şarkılarıyla etkili bir giriş yapan Merve Özbey, albümüne adını veren "Yaş Hikayesi" şarkısıyla ise zirveye çıktı. Müzik piyasasına girdiği andan itibaren popüler olan şarkı kısa sürede listelerin üst sıralarına tırmandı. Özbey’in, "Yaş Hikayesi" albümünde yer alan "Usta", "Ödeştik", "Yolun Sonu", "Topsuz Tüfeksiz", "Yağmur" gibi şarkıları da pop müziğin son dönemde en çok dinlenen şarkıları arasına girdi.
Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek ücretsiz etkinlik kapsamında her yaştan hayranıyla bir araya gelecek olan şarkıcı, sevenleriyle fotoğraf çektirip bol bol imza dağıtacak.
Bu haber toplam 809 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber