Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nihan BÜYÜKSURAL
Nihan BÜYÜKSURAL
Merkez Cami`yi Fotoğraflamak

 Sabancı Merkez cami ortadoğununun büyük camisidir. Adana`nın Reşatbey semtinde, Merkez Park`ın güneyinde ve Seyhan Nehri`nin batı kıyısında yer alan cami 1998 yılında hizmete açılmıştır. Dışı kadar içi de güzel olan bu camiyi mutlaka görmelisiniz güzelliğinden gözleriniz kamaşıcaktır.

 

 Gün doğumunda ayrı bir havası vardır caminin,

48054

 

 Gece ayrı,

48046

 

 Ama illa ki çeker insanı kendine tüm görkemiyle… Özellikle de ezana denk geldiğinizde apayrı bir duygu seli yaşarsınız..

 

 Bazı zamanlar başıma örtümü geçirip kulaklığımı takıp ‘’Gel gör beni aşk neyledi’’ ilahisi eşliğinde tüm günü orada geçiririm. İnsanları izler fotoğraflarını çekerim. Allah ile insan arasındaki o bağ gözle görülür hale gelir.. Ama dualar hep gizlidir.. İnsanı ayrı bir büyüler..

 

48047

 

Tüm eller O`na açılır.. Tüm başlar secdeye O`nun aşkına yatar..

48048

 

O minicik ellerin bile duaları vardır..

 

48049

 

Peki bu fotoğrafları nerden ve nasıl çekeceğiz?

 

Camiyi dıştan fotoğraflamak istediğimizde; Merkez parkı kullanıp çeşitli açılardan çekilebilir. Kız Lisesi`nin ordan Taş Köprü ile beraber fotoğraflayabilirsiniz.Aynı zamanda Optimum Alışveriş Merkezi`nin karşısından da rahatlıkla güzel kareler elde edebilirsiniz.

 

İçine girdiğinizde ise bambaşka bir hava ile karşılaşacaksınız.. Tavsiyem önce izleyin.. Sonra içselleştirip kendinizi olayın ilahi boyutuna adapte edip denklanşöre basın..

 

Bir başka seçenkte hazır camiye gitmişken izin alabilirseniz minaresine çıkın ve 360 derecelik çekim şansına sahip olun..

 

Bir tarafta Hilton ve Taş Köprü

48050

 

Diğer Tarafta Merkez Park, Sheraton Otel ve Seyhan Nehri..

 

48051

Işığınız Bol Olsun…

 

Bu yazı toplam 33477 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber