Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Melek Girmez Çarşısına Güneş Girmesin Önlemi
10 Ağustos 2018 / 11:56
Melek Girmez Çarşısına Güneş Girmesin Önlemi
Melek Girmez çarşısına güneş girmesin önlemi... Sıcaktan korunmak için sokağı branda ile kapattılar Adana'da sıcakların 38 dereceyi bulmasının ardından, çarşı esnafı 250 metre uzunluğundaki sokağın tamamına branda çekti

Hava sıcaklığını 38 derece gösterdiği, termometrelerin ise 45 dereceyi gördüğü Adana'da, Melek Girmez Çarşı esnafı sokağı baştan başa 250 metrelik branda ile kaplayarak sıcağa çare bulmaya çalıştı.
İnsanlar terlemeden alışveriş yapsın
Giyim mağazası işleten çarşı esnafı Semanur Kaya, sıcaklara önlem almak için böyle branda açtıklarını belirtirken,"İnsanlar alışverişe geliyor. Bu yol boyu mağaza dolu, alışveriş daha kolay olsun, insanlar terlemeden alışveriş yapabilsin diye sokak ortasında branda gerdik" dedi.
Yüzde 20 müşteri artışı oldu
Bu yıl ilk branda açtıklarını söyleyen 26 yaşındaki çarşı esnafı Mahir Güneş, "Hava çok sıcak, güneş baya etkiliyor. Böyle olduğu zaman güneşi kesiyor en azından. Daha serin oluyor. Müşteri akışımız daha iyi oldu. Sokak boyu branda açıldıktan sonra yüzde 20 ile yüzde 30 müşteri artışımız oldu" ifadelerini kaydetti.

Bu haber toplam 982 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber