Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Mazbatasını alarak göreve başladı
07 Nisan 2014 / 22:38
Mazbatasını alarak göreve başladı
Başkan Çelikcan 'Sorumluluğumuz iyice artmıştır. Vatandaşlarımız hizmete devam demiştir. Biz de bu bilinçle çalışacağız.' şeklinde konuştu.

GÜZEL HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ'

 

'YÜREĞİR DE HİZMET SİYASETİ KAZANMIŞTIR'

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan mazbatasını alarak göreve başladı. Yüreğir İlçe Seçim Kurulu'ndan, belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Başkan Çelikcan hizmete devam edeceklerini belirtti. Belediye önünde çalışanlara kısa bir konuşma yapan Başkan Çelikcan emeği geçen bütün herkese teşekkür etti. Birlik beraberlik içerisinde Yüreğir ve Adana halkına hizmet edeceklerini belirten Başkan Çelikcan 'Sorumluluğumuz iyice artmıştır. Vatandaşlarımız hizmete devam demiştir. Biz de bu bilinçle çalışacağız.' şeklinde konuştu.

 

Çamur siyasetinin değil hizmet siyasetinin kazandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ' Geride kalan 5 yılda 20 yıldan daha fazla hizmet yaptık. Seçim çalışması dönemi boyunca vatandaşlarımız yalan yanlış söylemlere değil gözüyle gördüğü hizmetlere oy verdi. Vatandaşlarımız hizmetlerimizi gördü. Yüreğir'e kalıcı hizmetler kazandırdık. Edindiğimiz tecrübelerle güzel hizmetleri birlikte yapmaya devam edeceğiz. Gün eser ve hizmet yapma dönemidir.' diyerek çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

5 yıl önce borçlu bir belediye devraldıklarını belirten Başkan Çelikcan '92 milyon borç ödedik. 62 işi makinesi aldık. 110 milyon yatırım yaptık. Eğer borcumuz çok olmasaydı yatırımımız 200 milyon olurdu. Önümüzdeki dönem ise ekip ruhuyla çalışarak çok daha fazla yatırım yapacağız. Arkadaşlarımızla işimize gücümüze dört elle sarılacağız. Geçen dönemde düşündüklerimizin ancak yüzde 30-40'nı ancak gerçekleştirebildik. Bu dönemde gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Hedefimiz geçmiş dönemden daha fazlasını yapmaktır.

 

Yüreğir de kentsel ve kültürel dönüşümün yanı sıra eğitime devam edeceğiz. İlçemiz son dönemde yapılan yatırımlarla cazibe merkezi olmuş durumda. Biz de bundan sonra ilçemizin kalkınması adına yatırım yapacak bütün yatırımcılara kapımızı sonuna kadar açacağız. Onlara her türlü kolaylığı sağlamaya devam edeceğiz. Adana'nın diğer bölgelerini yıkıp tekrar yapamazsınız ama  Yüreğir'in bütün bölgelerini yıkıp tekrar yapabilirisiniz. Son yatırımlarla Yüreğir kabuğunu kırdı, uçmaya hazır bir ilçe haline gelmiştir.' dedi.

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber