Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Masaj salonuna 'fuhuş' baskını
19 Eylül 2015 / 11:22
Masaj salonuna 'fuhuş' baskını
Adana'da "kasık masajı" şifresiyle masaj salonlarında fuhuş yaptırdığı ileri sürülen iki kadın gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerine iki ayrı masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı geldi.
 
Polis ihbar üzerine harekete geçerek çalışma başlattı. Salona girip çıkan müşterilerle görüşen ekipler, "Masaj yaptırırken kendilerine normal masaj 150, 'kasık masajı isterseniz 250 lira" teklifinde bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, müşteri olarak masaj salonuna gitti. 

Polislere de işyeri sahibi Hatice A. (26) ile Melek A. (26) fuhuş yapma teklifinde bulundu. Pazarlık sonrasında masaj için anlaşma sağlayan polis, özel odaya gelen masözler Eda Güner ve Ebru Meşe ile işyeri sahipleri Hatice A. ile Melek A.'ya seri numarası alınmış paraları verdi. Polis daha sonra kimliğini gösterip polis olduğunu söyleyerek şahısları gözaltına aldı.

Ahlak Bürosu'nda ifade veren Eda Güner ile Ebru Meşe serbest bırakılırken, aynı suçtan daha önce de polis tarafından işlem yapıldığı kaydedilen Hatice A. ile Melek A. ise fuhuş için yer temin etmek suçundan adliyeye sevk edildi.

 

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber