Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Masa Tenisi turnuvası ödül töreni
03 Mayıs 2016 / 16:12
Masa Tenisi turnuvası ödül töreni
23 Nisan Okullar ve Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası'nda dereceye girenlere kupa, madalya ve diğer ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “23 Nisan Okullar ve Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası”nda dereceye girenlere kupa, madalya ve diğer ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ilçede yerel yöneticiler, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin uyum içinde koordineli çalışmasında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yattığını, bu gibi faaliyetlerin yararına inandığını ve artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Tufanbeyli Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Salonu'nda 6 kategoride gerçekleştirilen ve 188 kişinin katıldığı turnuvaya büyük ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Başoğlu, özellikle spor sayesinde ilçede dostluk, dayanışma ve paylaşma duygularının geliştiğini belirterek, organizasyonda emeği geçenleri ve dereceye girenleri kutladı.

İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçin, projeleri destekleyen ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratan Kaymakam Adem Başoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile İlçe Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye teşekkür ederek, bu gibi etkinliklere ağırlık vereceklerini ifade etti.

Dereceye girenlere kupa, madalya ve diğer ödüllerini Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Yasin Mertcan, İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçin ve diğer yetkililer verdiler.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şöyle;
Tek Büyük Erkekler Kategorisinde: 1. Cem Yıldırım ( İlçe Jandarma Komutanlığı), 2. Osman Kesici (Yamanlı Ortaokul Öğretmeni), 3. Mustafa Kemal Kutlubay (Karsavuran İlkokulu Öğretmeni)
Tek Büyük Bayanlar Kategorisinde: 1. Fethiye Şen (Kayarcık Ortaokulu Öğretmeni), 2. Hayat Kılıç (Kayarcık Ortaokulu Müdürü), 3. Şennur Kazan (Tufanbeyli Ortaokulu Öğretmeni )
Tek Genç Erkekler Kategorisinde: 1. Onur Sardoğan (Tufanbeyli Anadolu Lisesi), 2. Emrah Söyler (Tufanbeyli Anadolu Lisesi), 3. Ali Gökdurmuş (Tufanbeyli Anadolu Lisesi).
Tek Genç Bayan Kategorisinde: 1. Hülya Karamıklı (Tufanbeyli Anadolu Lisesi), 2. Betül Aykanat (Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi), 3. Hamma Güver (Tufanbeyli Anadolu Lisesi)
Tek Yıldız Erkekler Kategorisinde: 1. Uğur Aktürk (Tufanbeyli Ortaokulu), 2. Emrah Şenel (Tufanbeyli Atatürk YİBO), 3. Adnan Doğaç (Tufanbeyli Ortaokulu)
Tek Yıldız Bayanlar Kategorisinde; 1. Hatice Çakır (Tufanbeyli Atatürk YİBO), 2. Rümeysa Yüksekoğul (Tufanbeyli Atatürk YİBO), 3. Sema Nur (Güney Bozgüney Ortaokulu)

 

Bu haber toplam 1,114 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber