Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Mahmut Çelikcan: Çok çalışacağız
28 Nisan 2015 / 09:01
Mahmut Çelikcan: Çok çalışacağız
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli istişare toplantısında teşkilat ve Ak Parti Adana milletvekili adayları ile bir araya geldi.

Yemekte konuşan Başkan Çelikcan “Bir sofranın etrafında hep beraber mutlu bir şeklide bir aradayız. Bir dava uğruna buradayız. Çok çalışacağız, zafer kutlayacağız” dedi. 
Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı yemekli istişare toplantısı düzenledi. Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ak Parti Adana Milletvekili Adayları Necdet Ünüvar ve Mehmet Can, Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı. Yemekte konuşan Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, seçimlere az bir zaman kaldığını belirterek Yüreğir teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN ÇELİKCAN: “ZAFER KUTLAYACAĞIZ!”
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, teşkilata hitaben yaptığı konuşmada “Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Bir sofranın etrafında hep beraber mutlu bir şeklide bir aradayız. Bir dava uğruna buradayız.7 Haziran bizim için çok önemli. Muhalefet üç günü, beş günü düşünemezken, biz 2023’ü, 2071’i hedef gösteren bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Başbakanımızın öncülüğünde yeni bir zafere hazırlanıyoruz. 2019’da üç seçim birlikte yapılacak. 7 Haziran seçimleri 2019’da yapılacak üç seçimin bir provası olacak. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Biz de her zaman olduğumuz gibi teşkilatımızın yanındayız. Kamu yatırımları ilçemizin çehresini değiştirdi. Yine ilçe sınırlarımızda inşası devam eden dev sağlık kampüsü yaklaşık 2 yıl sonra hizmete girecek. Bu hizmetler Yüreğirli için, Adanalı için istihdam olacak, iş, aş olacak. Çok çalışacağız zafer kutlayacağız. Yolumuz açık osun” diye konuştu.

“ROTAMIZ AYNI, GEMİMİZ AYNI!”
Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise “Bizler aynı gemide, aynı rotada giden insanlarız. Rotamız aynı gemimiz aynı. Çok çalışmamız lazım. 13 yıldır iktidarız. Ak Parti’nin Genel Başkanı değişti ama rotası değişmedi. Bir şey daha değişmedi. Rakiplerimizin bize çelme atma sevdası da değişmedi. İçeride ve dışarıda pek şok rakibimiz var. Hastane kapılarında vatandaşların rehin kaldığını unutmadık. Halkın seçtiklerinin bir kağıt parçası, bir muhtıra ile iktidardan gittiğini unutmadık. IMF kapılarında beklenen günleri unutmadık. Hamdolsun artık Türkiye bunları geride bıraktı. Artık IMF’ye borç verecek konumdayız. Sizlerin gayreti ve desteği ile bu noktalardayız. Sizlerin çalışmaları ile hizmetler üretecek, hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Ünüvar konuşmasında ayrıca 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini belirterek sağlık kampüsünün istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Bu haber toplam 404 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber