Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Mado Hadi hayatını kaybetti
20 Ekim 2015 / 10:48
Mado Hadi hayatını kaybetti
Mado pastaneler zincirinin eski sahibi 'Mado Hadi' olarak bilinen Hadi Akkaleli hayatını kaybetti.

Adana'da alacak-verecek meselesi yüzünden iki gün önce bacaklarından vurulan pastaneler zincirinin eski sahibi Hadi Akkaleli hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve bir çok kişiye borcu olduğu bilinen Akkaleli sokak ortasında bacaklarından vurulmuştu. Olaya karıştığı ileri sürülen 2 kişi gözaltına alınırken, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akkaleli ameliyat sırasında kalp krizi geçirdi. 

Adana'yı Mado ile tanıştıran Hadi Akkaleli 2 çocuk babasıydı. Kalp, tansiyon ve şeker hastası olan Akkaleli'nin durumunun ağır olmadığı bilgisi verilirken kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi şok etkisi yarattı.

Ölümü ile ailesini ve yakınlarını yasa boğan Akkaleli’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yakınları gözyaşı döktü..

Akkaleli'yi 3 Milyon Liralık Borcu İçin vurmuş!

Adana'da iş adamı Hadi Akkaleli'yi tabancayla bacağından vuran kişinin eski ortağı E.Y.'nin damadı Ş.Y. olduğu ortaya çıkmıştı. Polisin gözaltına aldığı Ş.Y.'nin Akkaleli'den 3 milyon liraya yakın alacakları olduğunu söylediği öğrenilmişti.

Bu haber toplam 3,677 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber