Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
M1'den çılgın kampanya
24 Ocak 2014 / 08:27
M1'den çılgın kampanya
150 TL’lik alışverişe; muhteşem BMW 520İ

Farklı, avantajlı, kazançlı ve eğlenceli  kampanyalarla ziyaretçi ve müşterilerini alışveriş yaparken hem eğlendiren hem kazandıran "Hayatın Merkezi” :   M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi  bu kez de muhteşem bir BMW 520İ kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor. M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi  Sadece 150 TL’lik alışveriş ile  ziyaretçilerine son model muhteşem  BMW 520İ kazanma şansı yanında Samsung 55 Ekran Led TV ve iPad 2 kazanma şansı da sunuyor. 

 

 M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; “ M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde alışverişi keyfe dönüştüren daha önceki kampanyalarımız gibi bu kampanyamızın da  büyük ilgi göreceğini umut ediyoruz. Geçtiğimiz yıl  düzenlenen  kampanyamıza   AVM ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi bizleri bu yıl başında da benzer bir kampanya düzenlemeye yöneltti. 15 Ocak -15 Nisan 2014 tarihleri arasında devam edecek  kampanyada tüm  ziyaretçi ve müşterilerimizin  harcarken kazanmanın keyfini yaşayacakları; bir adet lüks BMW 520İ  ve birbirinden cazip hediye fırsatları için “Hayatın Merkezi”ne bekliyoruz” dedi.

 

 M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nin 15 Ocak’ta başlayıp ve 15 Nisan’a kadar devam edecek olan  özel kampanyasına katılmak çok kolay.  Kampanya kapsamında yapılması gereken tek şey M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalardan kampanya süresince yapılan her 150 liralık alışveriş için AVM içerisinde yer alan kampanya katılım noktalarından  1 adet çekiliş hakkı almak. Bu tarihler arasında yapacağınız  her alışveriş  ile lüks otomobil segmentinin bu özel aracı BMW 520İ’yi ve diğer cazip hediyeleri kazanma şansınız daha da artacak. 

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Ekonomi  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber